Βalayage, sombre και 2 ακόμα τεχνικές βαφής για να μην χρειαστεί να κάνεις ανταύγειες!

Βalayage, sombre και 2 ακόμα τεχνικές βαφής για να μην χρειαστεί να κάνεις ανταύγειες!

Τώρα που πλησιάζει το καλοκαίρι, είναι καιρός για μια αλλαγή όσον αφορά τα μαλλιά μας. Οι μήνες που περάσαμε ήταν δύσκολοι, γι' αυτό και μας αξίζει μια ανανέωση! Αντί όμως να κάνουμε μια σκέτη βαφή ή ανταύγειες μπορούμε να δοκιμάσουμε νέες τεχνικές βαφής για καλύτερο και πιο σύγχρονο αποτέλεσμα. 

Αυτός ο οδηγός θα σε καθοδηγήσει στα μυστικά μονοπάτια του κομμωτηρίου!

Balayage

To balayage χρησιμοποιείται για να δώσει διάσταση και φυσικούς τόνους χρώματος στα μαλλιά, αφήνοντας σημεία στην ρίζα αλλά και σε κάποιες άκρες το φυσικό χρώμα. Έτσι το αποτέλεσμα δεν είναι «ψεύτικο», αλλά πιο φυσικό. Είναι μια τεχνική που γίνεται σ' όλα τα χρώματα και είναι χαμηλής συντήρησης. 

Flamboyage

Το flamboyage είναι μια μορφή balayage το οποίο χαρίζει ombre ανταύγειες στα μαλλιά. Έχει 3 διαβαθμίσεις και όσο τα μαλλιά μακραίνουν το αποτέλεσμα φαίνεται ακόμη περισσότερο!

Sombre

Στο sombre ή αλλιώς soft ombre, η ρίζα είναι πιο κοντά στο χρώμα που υπάρχει στις άκρες. Δεν είναι όπως στο ombre που η ρίζα είναι διαφορετικό χρώμα από τις άκρες. Με αυτή την τεχνική το αποτέλεσμα είναι πιο φυσικό!

Shadow roots

Τα τελευταία χρόνια υπάρχει η εξής τάση: η ρίζα να παραμένει όσο το δυνατόν πιο φυσική ενώ οι άκρες να είναι άλλο χρώμα. Η τεχνική shadow roots απευθύνεται σε όσες θέλουν διαφορετικό χρώμα από το φυσικό τους αλλά δεν θέλουν να κάνουν ντεκαπάζ στη ρίζα. 

v