Αναδεικνύουμε καμπύλες σέξι... κι όποιος αντέξει!

Αναδεικνύουμε καμπύλες σέξι... κι όποιος αντέξει!

Τα λίγα παραπάνω κιλά στην κοιλίτσα, το πλούσιο στήθος και οι πληθωρικοί γλουτοί θεωρούνται (επιτέλους!) σέξι και ολοένα και περισσότερες γυναίκες αγκαλιάζουν τη ζουμερή εικόνα τους, χωρίς ανασφάλειες. Μια... μπαμπάτσικη κοπέλα μπορεί να αναδείξει τις καμπύλες της και να νιώσει θελκτική, αξιοποιώντας τα παρακάτω tips.

Casual jean παντελόνια, φούστες και σορτσάκια

Το απλό ντύσιμο πολλές φορές είναι πολύ πιο ωραίο από ένα επιτηδευμένο! Τα διαχρονικά jean παντελόνια, οι φούστες αλλά και τα σορτσάκια μπορούν να αναδείξουν τις καμπύλες σας αρκεί να συνδυαστούν με την κατάλληλη μπλούζα, top ή πουκάμισο. Επιλέξτε στενή γραμμή και όχι φαρδιά (εκτός κι αν πρόκειται για τα μανίκια) και δώστε πολλή προσοχή στα αξεσουάρ και στα κοσμήματα!

Jumpsuits

Ευτυχώς για εμάς τα jumpsuits δεν είναι «προνόμιο» μόνο των αδύνατων γυναικών. Ίσα- ίσα που πηγαίνουν αφάνταστα πολύ σε ζουμερά σώματα. Προτιμήστε σχέδια φλοράλ, πουά, αλλά και μονόχρωμα και μην επιλέγετε μόνο τα maxi jumpsuits! Aντίθετα, τολμήστε αυτά που το μήκος τους τελειώνει λίγο πιο πάνω απ' το γόνατο και είναι στενά στην περιοχή της μέσης.

Highwaist παντελόνι και crop top

Ο απόλυτος συνδυασμός για να αναδείξετε τα κάλλη σας είναι ένα ψηλόμεσο παντελόνι και ένα crop top! Σίγουρα θα γυρίσουν πολλά κεφάλια στον δρόμο!

Στενά φορέματα

Ναι, καλά διαβάσατε! Φορέστε στενά φορέματα που θα αγκαλιάσουν τις καμπύλες σας και θα σας κάνουν περισσότερο ελκυστικές από ποτέ!

Φωτογραφίες: pinterest.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v