«Ο μικρός μας Παναγιώτης Ραφαήλ δυναμώνει κι αυτό οφείλεται σε όλους εσάς!»

«Ο μικρός μας Παναγιώτης Ραφαήλ δυναμώνει κι αυτό οφείλεται σε όλους εσάς!»

O Παναγιώτης Ραφαήλ, το μικρό αγγελούδι που μας θύμισε ότι η Ανθρωπιά και η αλληλεγγύη μπορούν να κάνουν θαύματα, είναι καλά και τα νέα για την υγεία του, σύμφωνα και με ανάρτηση της οικογένειάς του, είναι άκρως ενθαρρυντικά! Π μικρός μας ήρωας απολαμβάνει το καλοκαίρι του και, μέρα με τη μέρα, είναι όλο και καλύτερα! 

 

«Ο Παναγιώτης Ραφαήλ, χάρη στη δική σας βοήθεια, διανύει με αισιοδοξία έναν δρόμο δύσκολο και μακρύ αλλά στρωμένο με αγάπη και ελπίδα!! Ο μικρός μας δυναμώνει μέρα με τη μέρα κ αυτό οφείλεται σε όλους εσάς! Να έχετε ένα όμορφο καλοκαίρι!». 

Λίγο καιρό πριν, στις 21 Μαΐου, είχε πραγματοποιηθεί η όγδοη επιτυχημένη έγχυση του φαρμάκου spinraza, την οποία λαμβάνει ο Παναγιώτης Ραφαήλ στο νοσοκομείο Παίδων "Η Αγία Σοφία" κάθε τέσσερις μήνες. Όλα πάνε καλά και ο μικρός μας ήρωας είναι καλά και δυναμώνει! 

οι γονείς του, ευγνώμονες για την υγεία του μικρού τους ήρωα, δεν ξεχνάνε να ευχαριστούν όσους τους βοήθησαν και τους στήριξαν, δίνοντάς μας συνεχώς ελπίδα: «Μη σταματήσετε ποτέ να ελπίζετε, όπου υπάρχει πίστη γίνονται θαύματα!».

 

v