6χρονος ήρωας έσωσε την αδερφή του απ’ τα δόντια σκύλου με κίνδυνο της ζωής του

6χρονος ήρωας έσωσε την αδερφή του απ’ τα δόντια σκύλου με κίνδυνο της ζωής του

Η σχέση που έχουν τα αδερφάκια μεταξύ τους είναι αληθινά μοναδική και στηρίζουν συχνά το ένα το άλλο. Κάποιες φορές, όμως, η αυτοθυσία που μπορεί να δείξει ένα παιδί για το αδερφάκι του ξεπερνάει κάθε προσδοκία. Όπως συνέβη στην περίπτωση αυτού του πιτσιρικά, ο οποίος με κίνδυνο της ζωής του ρίχτηκε πάνω σ’ έναν μαινόμενο σκύλο για να σώσει τη μικρή του αδερφή απ’ τα δόντια του ζώου. Ένα πραγματικά συγκλονιστικό συμβάν που, μέσω ίντερνετ, πήρε διαστάσεις και προκάλεσε ένα κύμα συμπαράστασης στο τραυματισμένο παιδί από ανώνυμους, αλλά και επώνυμους.

Η είδηση που έχει συγκινήσει όλον τον κόσμο έγινε γνωστή από τις αναρτήσεις της θείας του μικρού: 

«Στις 9 Ιουλίου, ο 6χρονος ανηψιός μου μπήκε ανάμεσα στην αδερφούλα του κι έναν μαινόμενο σκύλο. Αφού δέχτηκε αρκετές δαγκωματιές, έπιασε την αδερφή του απ’ το χέρι και τρέξανε μαζί προς ένα πιο ασφαλές μέρος. Όταν τον ρωτήσαμε, μας είπε: “αν έπρεπε να πεθάνει κάποιος εκείνη τη στιγμή, σκέφτηκα ότι εγώ έπρεπε να είμαι αυτός”. Ευτυχώς, επέστρεψε σπίτι και ξεκουράζεται, αφού χρειάστηκε να κάνει γύρω στα 90 ράμματα στο πρόσωπο από έναν έμπειρο πλαστικό χειρουργό. Το αγοράκι μας είναι αληθινά γενναίο καιτο αγαπάμε πολύ – είναι ένας υπερήρωας.»

Λίγο αργότερα, σε ένα εκτενές ποστ, η θεία του μικρού ήρωα Μπρίτζερ Γουόκερ εξήγησε ότι ο πιτσιρίκος μπήκε μπροστά στον σκύλο που είχε βάλει στο μάτι την αδερφή του και κινούνταν διαρκώς για να του κλείσει τον δρόμο. Ώσπου, ο σκύλος πήδηξε στο πρόσωπό του και του κατάφερε τα φοβερά αυτά δαγκώματα. Όταν ο ιδιοκτήτης αντιλήφθηκε τι συμβαίνει ήταν ήδη αργά, όμως μάζεψε τον σκύλο του και έδωσε τις πρώτες βοήθειες στο παιδί μέχρι να έρθουν οι διασώστες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v