4 απίθανες πισίνες στην Αθήνα για να δροσιστείτε όταν δεν πηγαίνετε στην παραλία

4 απίθανες πισίνες στην Αθήνα για να δροσιστείτε όταν δεν πηγαίνετε στην παραλία

Το θερμόμετρο ανεβαίνει απειλητικά μέρα με τη μέρα, και όσοι είμαστε ακόμα στην πόλη και δεν έχουμε πάει διακοπές, ψάχνουμε οάσεις δροσιάς για να ξεφύγουμε απ' τη ζέστη. Ευτυχώς, δεν χρειάζεται να φύγουμε από την Αττική για να βρούμε καταφύγιο! Αν για οποιοδήποτε λόγο θέλετε να αποφύγετε τις παραλίες, αυτές οι πισίνες θα σας χαρίσουν ό,τι χρειάζεστε αυτό το καλοκαίρι: δροσιά, χαλάρωση και βουτιές!

Ace Tennis Club

Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανθούσας 9, Παλλήνη

Τηλέφωνο: 210-6666725

Τιμή: 10€ τις καθημερινές και 15€ το Σαββατοκύριακο ενώ για παιδιά κάτω των 9 ετών το εισιτήριο παραμένει 10€

To Ace Τennis Club στην Παλλήνη, είναι ένα από τα πιο αγαπημένα στέκια – κυρίως – για οικογένειες και προσφέρει χαλάρωση, παιχνίδι και φυσικά βουτιές στην πεντακάθαρη και ασφαλή πισίνα. Δεν χρειάζεστε κάποια κράτηση και μπορείτε να την επισκεφτείτε από τις 9 το πρωί έως τις 8 το βράδυ. Μάλιστα, δίπλα στην πισίνα βρίσκεται και ο παιδότοπος, όπου τα παιδιά μπορούν να παίξουν και να περάσουν ευχάριστα την ώρα τους, πάντα με την επίβλεψη μας.

Club Πολύδροσο

Διεύθυνση: Καψίλη 5, Πολύδροσο

Τηλέφωνο: 210-6842666

Τιμή: 12€ και 10€ τις καθημερινές για ενήλικες και παιδιά, 17€ και 12€ για τα Σαββατοκύριακα

Ο χώρος εκδηλώσεων Club Πολύδροσο, διαθέτει μία ιδιαίτερα ευρύχωρη πισίνα για να κάνετε τις καλοκαιρινές βουτιές σας χωρίς να απομακρυνθείτε απ’ την πόλη. Επισκεφθείτε την κάθε μέρα, απ’ τις 10 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα και απολαύστε τα καθαρά και παγωμένα της νερά. Στην τιμή περιλαμβάνεται καφές ή αναψυκτικό της αρεσκείας σας. Αν πάλι επισκεφτείτε τον χώρο μετά τις 5 το απόγευμα το εισιτήριο ανέρχεται στα 10 ευρώ για όλους.

Πισίνα Μαρίνα Ζέας

Διεύθυνση: Ακτή Θεμιστοκλέους 25, Μαρίνα Ζέας

Τηλέφωνο: 210-4511324

Τιμή: 10€ όλες τις ημέρες της εβδομάδας

Είναι το πιο δημοφιλές all day café bar του Πειραιά και διαθέτει μια ασφαλή και καθαρή πισίνα, στην οποία μπορούμε να απολαύσουμε μια ζεστή μέρα του καλοκαιριού. Στην τιμή περιλαμβάνεται ένα ρόφημα δώρο. Η θέα των σκαφών και ο... πειραιώτικος αέρας θα σας αναζωογονήσουν όσο κάνετε ηλιοθεραπεία ή παίζετε στην πισίνα με τα μικρά σας.

Poseidon

Διεύθυνση: Λεωφόρος Ποσειδώνος 72, Παλαιό Φάληρο

Τηλέφωνο:  210-9872000

Τιμή: 12€ τις καθημερινές και 15€ τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες

Στο Παλαιό Φάληρο, στον 8ο όροφο του ξενοδοχείου, θα βρείτε μια καταπληκτική και πεντακάθαρη πισίνα για να δροσιστείτε εσείς και τα παιδιά. Με θέα την θάλασσα θα απολαύσετε την άκρως καλοκαιρινή και μουσική και θα χαρείτε τον ήλιο και το νερό σαν να βρισκόσασταν σε κάποιο ξενοδοχείο ενός νησιού.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v