Έκανα εξέταση β-χοριακής και το αποτέλεσμα βγήκε 2,3 - είμαι έγκυος;

Έκανα εξέταση β-χοριακής και το αποτέλεσμα βγήκε 2,3 - είμαι έγκυος

Καλησπέρα σας. Σήμερα έκανα χοριακή και το αποτέλεσμα βγήκε 2,3. Σε 2 μέρες κανονικά περιμένω περίοδο. Εδώ και μία εβδομάδα και κάτι παραπάνω είχα σχεδόν κάθε μέρα ελεύθερες επαφές. Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος;

Μια τιμή 2,3 σε εξέταση β-χοριακής είναι πολύ χαμηλή και θεωρείται αρνητική. Το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο είναι να κάνετε και μια δεύτερη εξέταση σε 4-5 μέρες κι εφόσον η τιμή έχει ανέβει, αυτό υποδηλώνει εγκυμοσύνη. Αν έχει κατέβει, τότε η απάντηση είναι αρνητική που είναι και το πιθανότερο στην περίπτωσή σας.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά «Μίτωση».  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v