Πες μου το ζώδιό σου να σου πω ποιος είναι ο άντρας των ονείρων σου

Πες μου το ζώδιό σου να σου πω ποιος είναι ο άντρας των ονείρων σου

Οι περισσότερες από εμάς έχουμε βρει το ταίρι μας και έχουμε αράξει το καράβι μας σε κάποιο λμάνι. Κάπου κάπου, όμως, μας τρώει και λίγο το αιώνιο ερώτημα: είναι όντως ο άντρας που ονειρευόμασταν κάποτε; Η απάντηση σίγουρα δεν είναι απλή και το «ναι» κουβαλάει πάντα και μια μικρή αμφιβολία. Οι μόνοι που μπορούν να μας δώσουν μια ξεκάθαρη εικόνα, ίσως είναι οι παντογνώστες φίλοι μας, τα σοφά και υπέρλαμπρα άστρα. Κοιτάξτε, λοιπόν, ψηλά, πείτε τους τι ζώδιο είστε και θα σας πουν αν έχετε βρει τον άντρα των ονείρων σας...

Κριός

Θέλεις έναν άνδρα που είναι ικανός να σε αγαπήσει με το ίδιο φλογερό και άσβεστο πάθος που τον αγαπάς κι εσύ. Ταυτόχρονα, δεν πρέπει να τον τρομάζει ο ασυγκράτητος δυναμισμός και η χειμαρρώδης ιδιοσυγκρασία σου. Να είναι δηλαδή, σίγουρος γι’ αυτό που θέλει απ’ τη ζωή, αλλά κι έτοιμος να το θυσιάσει για να είναι μαζί σου.

Ταύρος

Ο άνδρας των ονείρων σου είναι αυτός που ενδιαφέρεται ειλικρινά και ολοκληρωτικά για σένα και για κάθε λεπτομέρεια της ζωής και της προσωπικότητάς σου – εκείνος που γουστάρει όσα γουστάρεις και ονειρεύεται όσα ονειρεύεσαι. Πρωτίστως, όμως, είναι εκείνος που θα πάρει τον χρόνο του να σε γνωρίσει και να σε ερωτευτεί όπως σου αξίζει.

 Δίδυμος

Είσαι εγκεφαλικός τύπος και η καρδιά σου ανήκει μόνο σ’ εκείνον που θα την ξεκλειδώσει με τον σωστό τρόπο: χρησιμοποιώντας το πνεύμα και την διαίσθησή του αντί για την εικόνα και τις επιτυχίες του. Θέλεις έναν άνδρα ευαίσθητο, αυθόρμητο και πνευματώδη, με πρωτότυπο χιούμορ, αλλά και χρυσή καρδιά.

Καρκίνος

Αισθηματίας και παρορμητική, συνηθίζεις να δίνεις πολλά πολύ γρήγορα και την πατάς χωρίς να το αξίζεις. Ο άνδρας που θα σε ταρακουνήσει για τα καλά είναι εκείνος που μιλάει στην καρδιά σου χωρίς να πει κουβέντα και με την αγκαλιά του διώχνει κάθε πόνο μακριά. Που ξέρει, με λίγα λόγια, πως να σε κάνει να νιώσεις όμορφα και να χαρείς τη ζωή.

Λέων

Είσαι γεννημένη αρχηγός και συχνά, αναγκάζεσαι να παίρνεις τις πιο σημαντικές αποφάσεις στις σχέσεις σου. Είναι στη φύση σου, αλλά σε κουράζει κιόλας. Γι’ αυτό, ο άνδρας που ονειρεύεσαι είναι εκείνος που απολαμβάνει να σε ακολουθεί, αλλά ταυτόχρονα, δεν φοβάται να πατήσει πόδι όταν πρέπει – ή όταν θέλει να σε… προκαλέσει!

Παρθένος

Όσο εύκολα ανοίγεσαι στους ανθρώπους, άλλο τόσο εύκολα υψώνεις τείχη για να προστατευτείς απ’ αυτούς. Ο άνδρας που, ενδόμυχα, αναζητάς είναι καλοσυνάτος, αλλά και ευθύς, χωρίς κρυφή ατζέντα και αδύναμη καρδιά. Χαίρεται τη ζωή όταν κυλά όμορφα, αλλά δεν κάνει πίσω σε καμία δυσκολία, ειδικά τις στιγμές που τον χρειάζεται ο άνθρωπός του.

Ζυγός

Είσαι αυτό που λέμε «σχεσάκιας», νιώθεις άνετα με τη δέσμευση, αλλά περιμένεις την ίδια αφοσίωση κι απ’ τον άνθρωπό σου. Ο άνδρας των ονείρων σου είναι εκείνος που αντιλαμβάνεται πλήρως την αξία σου και στο δείχνει. Και κυρίως, που δεν φοβάται να οραματιστεί το μέλλον του μαζί σου και να ενώσει τα όνειρά του με τα δικά σου

Σκορπιός

Ερωτεύεσαι με όλο σου το είναι και δεν συμβιβάζεσαι με τίποτα λιγότερο. Αυτό που θέλεις πραγματικά, είναι ένας άνδρας που θα δώσει ψυχή και σώμα για να σε κάνει ευτυχισμένη και να ικανοποιήσει κάθε επιθυμία σου. Εκείνον που λατρεύει να σε βλέπει να χαμογελάς εξαιτίας του και που, φυσικά, δεν έχει μάτια για άλλη εκτός από σένα...

Τοξότης

Αγαπάς τους ανθρώπους και λατρεύεις να τους κάνεις να περνούν καλά, αλλά αυτό δεν είναι πάντα αρκετό για να σε κάνει ευτυχισμένη. Καμιά φορά, θέλεις κάποιος να κάνει το ίδιο και για σένα. Ποιος; Μα φυσικά, ο άνδρας των ονείρων σου, εκείνος που έχει καρδιά μικρού παιδιού και λαχταρά να στύψει την ζωή και να γευτεί τους χυμούς της μαζί σου.

Αιγόκερως

Ανεξάρτητη, προσηλωμένη στον στόχο σου και περήφανη για όσα έχεις κάνει με τις δυνάμεις σου, το μόνο που σου λείπει είναι ένας άνδρας που θα σου αποδείξει ότι τον χρειάζεσαι στη ζωή σου. Ένας άνδρας αφοσιωμένος σε σένα, έξυπνος κι επίμονος σαν κι εσένα, που είναι τρελός για σένα κι έτοιμος να κάνει τα πάντα για να σε κερδίσει...

Υδροχόος

Ο άνδρας που αναζητάς σ’ όλη σου τη ζωή είναι εκείνος που μπορεί, ταυτόχρονα, να προκαλεί τη σκέψη σου, να αγγίζει την καρδιά σου και να βάζει φωτιά στο σώμα σου. Πρέπει να είναι πανέξυπνος και διαβασμένος, με υψηλή ενσυναίσθηση και πλήρη αντίληψη του τι κάνει μια γυναίκα να σπαρταράει από πόθο!

Ιχθύς

Είσαι αθεράπευτα ρομαντική και ονειροπόλα, γι’ αυτό κι ό άνδρας των ονείρων σου δεν μπορεί παρά να είναι βγαλμένος από παραμύθι: αριστοκρατικός σαν πρίγκηπας, παράτολμος σαν πειρατής και φλογερός σαν την ανάσα του δράκου. Ή, τουλάχιστον, να είναι αποφασισμένος να σου χαρίσει μια παραμυθένια ζωή...

 

v