Κέρδισε τη μάχη με τις ψείρες!

Κέρδισε τη μάχη με τις ψείρες!

Η νέα σχολική χρονιά ξεκινά και το κουδούνι του σχολείου καλεί τους μικρούς μας φίλους να επιστρέψουν ξανά στα θρανία και να συναντήσουν τους συμμαθητές τους. Μαζί τους όμως, δεν χρειάζεται να συναντήσουν και τις ανεπιθύμητες ψείρες! 

Γι’ αυτό μπορείς να νιώθεις σιγουριά, επιλέγοντας ένα ισχυρό αντιφθειρικό, χωρίς χημικά και αρώματα, όπως το Hedrin. Το Hedrin χάρη στον φυσικό του μηχανισμό δράσης, σκοτώνει τις ψείρες χωρίς να αναπτύσσει ανθεκτικότητα, αφήνοντας τους μικρούς μας φίλους να συνεχίσουν τις σκανταλιές τους χωρίς φαγούρα και ενοχλήσεις.

Από το προληπτικό spray conditioner Hedrin Protect & Go με υπέροχο άρωμα πορτοκάλι & μάνγκο, που σταματά τη μόλυνση πριν καν ξεκινήσει ενώ παράλληλα ξεμπερδεύει τα μαλλάκια, μέχρι την εντατική αντιμετώπιση με το Hedrin Plus Spray, που εξολοθρεύει τις ψείρες και τα αυγά τους μέσα σε 15 λεπτά και το αξιόπιστο και οικονομικό Hedrin Solution, όποιο προϊόν κι αν επιλέξεις έχεις το κεφάλι σου αλλά και του παιδιού σου ήσυχο! 

Κάθε προϊόν είναι απόλυτα φιλικό για το ευαίσθητο τριχωτό της κεφαλής των παιδιών και είναι κατάλληλο και για μωράκια από 6 μηνών ή ακόμα και για εγκύους. 

Χρησιμοποίησε άφοβα το προϊόν Hedrin που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του παιδιού σου, χωρίς να σπαταλάς χρόνο με χτενάκι και χρησιμοποιώντας το όσο συχνά απαιτείται σε περίπτωση επαναμόλυνσης.

Κράτα μόνο τις χαρούμενες στιγμές από το ξεκίνημα της νέας χρονιάς για σένα και το παιδάκι σου και… τις ψείρες όσο γίνεται πιο μακριά!

v