Σε ποιο μήνα φαίνεται ο σάκος του εμβρύου;

Σε ποιο μήνα φαίνεται ο σάκος του εμβρύου;

Ερώτηση:
Είμαι έγκυος και όταν έκανα εξέταση αίματος ο γυναικολόγος δεν μπόρεσε να δει τον σάκο του εμβρύου και είπε να πάω σε 3 μέρες. Πήγα στις 6 βδομάδες και μου είπε ότι είναι ακόμα νωρίς γι’ αυτό δε φαίνεται. Περιμένω απάντηση πότε φαίνεται ο σάκος. Ευχαριστώ! 
Απάντηση:

Ο σάκος του εμβρύου φαίνεται στον δεύτερο μήνα. Εφόσον, σας παρακολουθεί γυναικολόγος να έχετε εμπιστοσύνη να πάτε όπως σας λέει να σας ξαναδεί. Από εκεί και ύστερα, εάν το αναλύσουμε σε εβδομάδες έχει μεγάλη σημασία πότε κάνατε ωορρηξία. Υπάρχουν γυναίκες που γίνεται η ωορρηξία τους μια βδομάδα πιο πίσω οπότε η εγκυμοσύνη θα φανεί μια βδομάδα αργότερα. Η αναγνώριση ενδομήτριας κύησης είναι κρίσιμη.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά «Μίτωση».   

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v