Γονείς εξοπλίζουν σχολείο με αντισηπτικά, θερμομέτρηση και μάσκες ανεμπόδιστης επαφής

Γονείς εξοπλίζουν σχολείο με αντισηπτικά, θερμομέτρηση και μάσκες ανεμπόδιστης επαφής

Όλοι γνωρίζουμε πόσο δύσκολες είναι οι συνθήκες στα σχολεία φέτος. Κι όλοι αναγνωρίζουμε πως υπάρχει πίεση, ελλείψεις και κενά που μοιάζουν αδύνατον να καλυφθούν. Ωστόσο, το συγκεκριμένο σχολείο πήρε την κατάσταση στα χέρια του και προσπάθησε να δημιουργήσει ένα ασφαλές σχολικό περιβάλλον για τους μαθητές του.

Πρόκειται για το 6ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Δημητρίου όπου, ο Σύλλογος Γονέων, μαζί με την συμπαράσταση του εκπαιδευτικού προσωπικού, κατάφερα να εξασφαλίσουν μάσκες ανεμπόδιστης επαφής για όλους τους δασκάλους, αντισυπτικά σε όλους τους χώρουςκαι την δυνατότητα θερμομέτρησης πριν την είσοδο των παιδιών στο σχολείο. 

Παρακάτω η ανάρτηση που ανέβασαν στην προσωπική τους σελίδα στο Facebook:

«Αγαπητοί γονείς,

Έχουμε μπροστά μας ακόμα μια χρονιά δύσκολη... οφείλουμε να κάνουμε ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ θα μπορούσε να διασφαλίσει την υγεία αλλά και την ψυχολογία των παιδιών μας!

Τα παιδιά μας ΠΡΕΠΕΙ να βλέπουν τα χείλη των δασκάλων! ΠΡΕΠΕΙ να βλέπουν την κίνηση των χειλιών για την σωστή τους άρθρωση αλλά και για την ψυχολογία τους!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ!!!!

 
Με μεγάλη μας χαρά, σας ανακοινώνουμε ότι σήμερα παραδώσαμε στο σχολείο μας 20 μάσκες ΑΝΕΜΠΟΔΙΣΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ! Ευχαριστούμε έναν προς έναν όλους τους δασκάλους μας για την θετική τους ανταπόκριση σε αυτή την πρότασή μας!
Επιπλέον να σας ενημερώσουμε και για τις ακόλουθες αγορές μας:
  • Τοποθετήσαμε 20 επιτοίχιες βάσης αντισηπτικού ΑΓΚΩΝΑ ενός λίτρου σε κάθε τάξη, κοινόχρηστους χώρους, τραπεζαρίες (3), WC
  • Τοποθετήσαμε 4 θήκες κρεμοσάπουνου ΔΙΠΛΗΣ ΡΟΗΣ
  • 8L κρεμοσάπουνο ενισχυμένο με ήπια αντισηπτική δράση (εφοδιάσαμε όλες της θήκες των wc)
  • 24L αντισηπτικού (εφοδιάσαμε όλες τις επιτοίχιες βάσεις)
  • Θερμόμετρο μετώπου υπέρυθρων V1 clever (ανάλογα το ύψος πυρετού αλλάζει το χρώμα)

Σε αυτή την χρονιά όπως δυστυχώς και στην περσινή ο ρόλος του συλλόγου είναι πολύ πιο καθοριστικός σε πάρα πολλούς τομείς από κάθε άλλη χρονιά. Θέλουμε να είστε κοντά μας για να μπορούμε να παράγουμε έργο. Επίσης, να ευχαριστήσουμε για ακόμη μια φορά τον διευθυντή μας κ. Χατζηδημητρίου για την άψογη συνεργασία!
Να είσαστε σίγουροι ότι πράττουμε τα δέοντα...

Καλή συνέχεια με δύναμη!»

 
v