21χρονη δωρίζει το νεφρό της σε αγοράκι 2 χρονών και του σώζει τη ζωή!

21χρονη δωρίζει το νεφρό της σε αγοράκι 2 χρονών και του σώζει τη ζωή!

Υπάρχει ανθρωπιά και καλοσύνη γύρω μας και πολλές φορές κρύβεται εκεί που δεν το περιμένεις! Τρανή απόδειξη είναι το παράδειγμα αυτής της 21χρονης, η οποία σε μια πράξη αλληλεγγύης δώρισε το νεφρό της σ' ένα δίχρονο αγοράκι, σώζοντάς του τη ζωή!

Ο μικρός Κόλτον από τότε που ήταν μόλις 10 ημερών έκανε αιμοκάθαρση καθημερινά. Μόλις έκλεισε τα 2 του χρόνια ήταν πλέον επιτρεπτή η μεταμόσχευση οργάνου, οπότε ξεκίνησαν οι διαδικασίες για να βρεθεί συμβατός δότης.

Η μητέρα του προσφέρθηκε να είναι αυτή η δότρια, αλλά δυστυχώς οι αναλυτικές εξετάσεις (προκειμένου να μάθει αν ήταν συμβατή) έδειξαν ότι έχει καρκίνο του μαστού-με αποτέλεσμα να κάνει διπλή μαστεκτομή και να μην μπορεί να βοηθήσει το παιδί της.

Ευτυχώς για την οικογένεια, η σωτήρας του Κόλτον ήταν η κόρη μιας γνωστής της μητέρας, η οποία αποφάσισε να δωρίσει το ένα της νεφρό και να σώσει το μικρό αγόρι, εφόσον βρέθηκε συμβατή.

Οι εγχειρήσεις στέφθηκαν με επιτυχία και ο μικρός Κόλτον είναι πιο υγιής και χαρούμενος από ποτέ, ενώ στο πρόσωπο της σωτήρας του βρήκε μια μεγάλη αδερφή να τον προσέχει.

Πηγή: news247.gr

v