Μαμά δημιουργεί μοναδικά έργα τέχνης με το φαγητό των παιδιών της

Μαμά δημιουργεί μοναδικά έργα τέχνης με το φαγητό των παιδιών της

Και τι δεν μπορεί να κάνει μια μαμά για να φάνε τα παιδιά της όλο το φαγητό τους; Ακόμη και να τους παρουσιάζει κάθε πιάτο σαν πίνακα ζωγραφικής ώστε να μη βαριούνται ποτέ. Όπως έκανε δηλαδή η Γιολάντα Στόκερμανς, μια μαμά σ’ ένα χωριό του Βελγίου που έγινε viral όταν δημοσίευσε τα περίτεχνα πιάτα της στο διαδίκτυο ύστερα από παρότρυνση των παιδιών της.

«Όταν ξεκίνησα τη σελίδα μου στο instagram», είπε η ταλαντούχα μαμά στο boredpanda.com, «είχα σκοπό να κάνω κάτι για μαμάδες σαν κι εμένα που θέλουν να προετοιμάζουν φαγητό για αρκετές μέρες επειδή δεν έχουν χρόνο να μαγειρεύουν καθημερινά. Αλλά δεν έβρισκα ωραίες στοκ φωτογραφίες κι έτσι αποφάσισα να βγάζω τις δικές μου φωτό για τα ποστ μου. Τελικά, καθώς πειραματιζόμουν με τα πιάτα κατέληξα να φτιάχνω πορτραίτα, τοπία και ζωάκια. Κάπως έτσι, έφτασα να έχω σήμερα πάνω από 14.000 followers.»

«Στην αρχή», λέει η Στόκερμανς, «κοιτάζω το ψυγείο να δω τι υλικά έχω και αν δω π.χ. ένα καινούργιο λαχανικό, οι ιδέες έρχονται μόνες τους. Χρησιμοποιώ κυρίως ζαρζαβατικά, σάλτσα ντομάτας, φυσικά χρώματα ζαχαροπλαστικής και πολύχρωμα μπαχαρικά. Στα πιάτα μου τρώγονται τα πάντα.»

Πηγή: boredpanda.com

v