Θέλω να σπουδάσω χορό και θέατρο αλλά οι γονείς μου δεν με αφήνουν. Τι να κάνω;

Θέλω να σπουδάσω χορό και θέατρο αλλά οι γονείς μου δεν με αφήνουν. Τι να κάνω;

Θέλω να σπουδάσω χορό και θέατρο αλλά οι γονείς μου δεν θέλουν. Τους έχω πει να πηγαίνω χορό όλη την εβδομάδα, αλλά εκείνοι θέλουν να πηγαίνω μόνο δύο φορές την εβδομάδα για να μου την σπάσουνε και να αλλάξω γνώμη. Τι να κάνω;

Αγαπητή φίλη,

Η επιθυμία σου είναι πολύ σημαντική! Είναι πολύ ωραίο που την επικοινωνείς με τους γονείς σου και ζητας να έχεις χρόνο για τις δραστηριότητες που αγαπάς. Οι γονείς σου έχουν ευθύνη για εσένα, επομένως και η δική τους γνώμη είναι πολύ σημαντική. Συνέχισε να επικοινωνείς μαζί τους τα όνειρα σου και να χαίρεσαι τον χρόνο που έχεις! Εάν αυτό θέλεις στην πραγματικότητα θα το καταφέρεις και θα μπορείς να πάρεις τις αποφάσεις σου μελλοντικά!

Καλή σταδιοδρομία!

*Η Ρομίνα Σαλούστρου είναι ψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια.    

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v