Ζευγάρι που είχε υιοθετήσει 4 αδελφάκια, αποκτά τετράδυμα! 

Ζευγάρι που είχε υιοθετήσει 4 αδελφάκια, αποκτά τετράδυμα!

Μια απίστευτη ιστορία κάνει τον γύρο του διαδικτύου συγκεντρώνοντας χιλιάδες likes και θετικά σχόλια. Πρόκειται για ένα ζευγάρι από την Pennsylvania, το οποίο αντιμετώπιζε προβλήματα υπογονιμότητας, μέχρι που με μια απροσδόκητη σειρά γεγονότων, κατέληξε να αποκτήσει...9 παιδιά!

Το νεαρό ζευγάρι παντρεύτηκε το 2016 και αμέσως ξεκίνησε τις διαδικασίες για παιδί. Δεν στάθηκαν ωστόσο τυχεροί και έτσι έγιναν ανάδοχοι γονείς 4 παιδιών- που ήταν αδέρφια μεταξύ τους-και αργότερα, τα υιοθέτησαν.

Μέχρι να οριστικοποιηθεί η διαδικασία της υιοθεσίας, γεννήθηκε το βιολογικό παιδάκι του ζευγαριού, ύστερα από 2 χρόνια προσπάθειας, και έτσι η οικογένεια έγινε 7μελής.

Η απίστευτη ιστορία δεν σταματάει σε αυτό το σημείο, καθώς μήνες αργότερα το ζευγάρι ανακαλύπτει έκπληκτο πως θα γίνουν γονείς μια ακόμη φορά... σε τετράδυμα!

Η Maxine και ο Jake πάντα ήθελαν μια μεγάλη οικογένεια και η επιθυμία τους πραγματοποιήθηκε εννιαπλά! 

«Είναι δύσκολο με 9 παιδιά στο σπίτι. Δεν έχουμε καθόλου χρόνο μεταξύ μας, όμως, η αγάπη που παίρνουμε από τα παιδιά μας, μάς δίνει δύναμη και κουράγιο. Είναι υπέροχο να βλέπουμε τα μικρά μας να αγαπιούνται τόσο. Αυτό που προσπαθούμε είναι να δίνουμε προσοχή και φροντίδα στο καθένα ξεχωριστά έτσι ώστε να ξέρουν μεγαλώνοντας πόσο σημαντικά είναι για εμάς.» είπε σε συνέντευξή της η μητέρα.

Ενώ συνέχισε λέγοντας «Είμαστε μια μεγάλη οικογένεια και οι δυσκολίες είναι αρκετές, όμως, η αγάπη που παίρνουμε μας κάνει τους πιο ευτυχισμένους γονείς του κόσμου!»

Πηγή: boredpanda.com

v