Γιατί έχω καθυστέρηση περιόδου τόσες πολλές μέρες;

Γιατί έχω καθυστέρηση περιόδου τόσες πολλές μέρες;

Ερώτηση:
Είχα τελευταία φορά περίοδο 21 Σεπτέμβρη και αδιαθέτησα σήμερα 3 Νοέμβρη! Μπορείτε να μου πείτε γιατί συμβαίνει αυτό; Αύριο έχω ραντεβού στο γιατρό μου θα πάω εννοείται να ακούσω και την άποψη του και να κάνω έναν υπέρηχο! Αλλά με έχει φοβίσει αυτό το θέμα, γενικά δεν έχω σταθερή περίοδο αλλά ποτέ δεν είχα τόσες πολλές μέρες καθυστέρηση.
Απάντηση:

Αφού έχετε κανονίσει να σας δει ο γιατρός σας θα κάνετε και υπέρηχο και θα σας πει τη γνώμη του όχι θεωρητικά όπως εγώ αλλα εξατομικευμένα πάνω στο δικό σας θέμα. Νομίζω κάνατε την καλύτερη κίνηση.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά «Μίτωση».     

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v