Το συγκινητικό μήνυμα ενός παιδιού στη μαμά του που βρίσκεται στη ΜΕΘ

Το συγκινητικό μήνυμα ενός παιδιού στη μαμά του που βρίσκεται στη ΜΕΘ

Τα κρούσματα του κορονοϊού αυξάνονται μέρα με τη μέρα και πολλοί συμπολίτες μας παλεύουν για τη ζωής τους στις ΜΕΘ των νοσοκομείων. Η αγχωτική κατάσταση που ζούμε και τα άσχημα νέα που ακούμε σχεδόν καθημερινά έχουν ρίξει το ηθικό μας. Ωστόσο, υπάρχουν και γλυκιές ειδήσεις που μαλακώνουν την καρδιά και μας γεμίζουν αγάπη, συμπόνια και ελπίδα.

Μία από αυτές είναι και αυτή η φωτογραφία που έγινε viral και συγκέντρωσε αμέτρητες ευχές από τους χρήστες του ίντερνετ. Ένα παιδί ανάρτησε ένα πανό υποστήριξης έξω απ' το νοσοκομείο, παροτρύνοντας μητέρα του να σταθεί δυνατή και να βγει νικήτρια στη μάχη με τον κορονοϊό.

«Μαμά είμαι εδώ κοντά σου. Σε παρακαλώ να νικήσεις στη μάχη της ζωής σου. Γίνε γρήγορα καλά μανούλα μου. Σ’ αγαπώ πολύ.»

Το μήνυμα προκάλεσε τεράστια συγκίνηση καθώς η άτυχη μητέρα είναι διασωληνωμένη με COVID-19 στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας. Ο κορονοϊός δεν επιτρέπει στους συγγενείς των ασθενών να είναι μαζί τους όσο νοσηλευόνται και έτσι ο καθένας ψάχνει να βρει τον δικό του τρόπο για να εκφράσει τη συμπαράστασή του.

Πηγή: onairnews.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v