Ξέχασαν 3χρονο κοριτσάκι στο αυτοκίνητο ενώ έβλεπαν σειρές και πέθανε από τη ζέστη

Ξέχασαν 3χρονο κοριτσάκι στο αυτοκίνητο ενώ έβλεπαν σειρές και πέθανε από τη ζέστη

Η μητέρα του 3χρονου κοριτσιού και ο σύντροφός της κατηγορούνται για ανθρωποκτονία, επειδή ξέχασαν το 3χρονο κοριτσάκι τους στο αυτοκίνητο όπου πέθανε από τη ζέστη.

Σύμφωνα με το news.com.au, η 37χρονη μητέρα του κοριτσιού από την Αυστραλία και ο σύντροφός της, πήγαν τις τρεις μεγαλύτερες αδελφές του στο σχολείο και επιστρέφοντας, πάρκαραν το αυτοκίνητο στον κήπο του σπιτιού τους. Η 3χρονη είχε αποκοιμηθεί στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου. Έπειτα το ζευγάρι μπήκε στο σπίτι όπου παρακολούθησε σειρά στο Netflix, ξεχνόντας το παιδί στο αυτοκίνητο. 

Έπειτα από αρκετές ώρες, όταν πήγαν να πάρουν τα κορίτσια από το σχολείο, ανακάλυψαν το τρίχρονο παιδί κλειδωμένο μέσα στο αυτοκίνητο. Τη μετέφεραν στο νοσοκομείο γύρω στις 3 το μεσημέρι αλλά το κοριτσάκι δεν μπορούσε να σωθεί πια.

Το ζευγάρι, που αφέθηκε ελεύθερο με εγγύηση, αναμένεται να εμφανιστεί στο δικαστήριο στις 24 Φεβρουαρίου. Στο μεταξύ, συμπολίτες έστησαν εκστρατεία συμπαράστασης για τον συντετριμμένο πατέρα του παιδιού και τις τρεις αδελφές του.

Πηγή: candiadoc.gr

v