Τα πιο πρόωρα δίδυμα του κόσμου έγιναν 2 χρονών και μοίρασαν την ελπίδα

Τα πιο πρόωρα δίδυμα του κόσμου έγιναν 2 χρονών και μοίρασαν την ελπίδα

Τα πιο πρόωρα δίδυμα του κόσμου, που κέρδισαν το στοίχημα της ζωής όταν γεννήθηκαν στις 22 εβδομάδες, γιόρτασαν τα 2α γενέθλιά τους σκορπίζοντας χαμόγελα και αισιοδοξία στους χρήστες του διαδικτύου. Και πώς να μην χαμογελάσεις, όταν ξέρεις ότι αυτά τα δυο υπέροχα πλασματάκια που ζύγισαν όσο ένα πούπουλο, μεγαλώνουν όπως όλα τα υγιή παιδάκια!

Η Kambry και η δίδυμη αδερφή της, Keeley, γεννήθηκαν στις 24 Νοεμβρίου 2018, όταν η μαμά τους διένυε την 22η εβδομάδα εγκυμοσύνης. Ζύγιζαν όσο ένα πούπουλο και πέρασαν τους 4 πρώτους μήνες ζωής τους στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Νεογνών στο Νοσοκομείο Παιδιών του Πανεπιστημίου της Αϊόβα Stead, πριν μπορέσουν οι γονείς τους να τα πάρουν στο σπίτι τους.

Μάλιστα, τα Guinness World Records έχει αναγνωρίσει αυτές τις όμορφες κουκλίτσες ως τα πιο πρόωρα δίδυμα στον κόσμο!

Φέτος τα κορίτσια έγιναν 2 χρονών, λατρεύουν τις ζωγραφιές και να χορεύουν το «Baby Shark». Παρόλο που μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό, η καθεμιά έχει τη δική της ξεχωριστή προσωπικότητα. Η Kambry είναι περισσότερο αγοροκόριτσο, ενώ η Keeley είναι πιο...κορίτσι!

Κανείς δεν πίστευε ότι τα πράγματα θα πήγαιναν τόσο καλά και η οικογένεια είναι πολύ ευτυχισμένη και δεμένη, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε!

Πηγή: eu.desmoinesregister.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v