Πολλαπλός οργασμός: 5 στάσεις για να τον απολαύσετε

Πολλαπλός οργασμός: 5 στάσεις για να τον απολαύσετε

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα για κάθε ζευγάρι που θέλει να μακροημερεύσει είναι να παραμένει σεξουαλικά ενεργό – ακόμη και αν η ερωτική του ζωή περνά κάμψη ανά περιόδους. Για να γίνει αυτό πρέπει ο ένας να… φροντίζει τον άλλον, ώστε το σεξ να είναι απόλαυση και όχι εκτόνωση ή ψυχαναγκασμός. Ειδικά για τη γυναίκα, είναι σημαντικό να βιώσει κάποια στιγμή την εμπειρία του πολλαπλού οργασμού. Πώς θα γίνει αυτό; Δοκιμάζοντας τις παρακάτω στοχευμένες στάσεις.

Ανάποδη καβαλάρισα

Βάλτε τον σύντροφό σας να ξαπλώσει ανάσκελα και καθίστε επάνω του έχοντας πρόσωπο στα πόδια του. Δώστε τον ρυθμό κάνοντας κυκλικές κινήσεις και ανεβοκατεβαίνοντας ελαφρώς, διατηρείστε όση επαφή χρειάζεστε για λίγη θαυματουργή τριβή και το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει. Ταυτόχρονα, θα δείτε ότι κι εκείνος θα καθυστερήσει όσο χρειάζεται για να φτάσετε στην κορύφωση μαζί.

Λίμπο στον καθρέφτη

Καθίστε πάνω στον σύντροφό σας, ο οποίος είναι ανάσκελα, με πρόσωπο προς αυτόν και ξαπλώστε πίσω, ώστε το κεφάλι σας να βρεθεί ανάμεσα στους αστραγάλους του. Ζητήστε του να αγκαλιάσει τους μηρούς σας και να δώσει το ρυθμό, ώσπου να συναντήσει το πολυπόθητο σημείο G και να σας χαρίσει τους ωραιότερους οργασμούς της ζωής σας μαζί. Δεν είναι μια εύκολη στάση, είναι ομως ακρως ανταποδοτική.

To «11»  

Ξαπλώστε ανάσκελα με τα πόδια ψηλά, στην άκρη του κρεβατιού, και ακουμπήστε τα στους ώμους του συντρόφου σας, που στέκεται στο δάπεδο. Ζητήστε του να σας κρατήσει απ’ τη λεκάνη και να σας σηκώσει σε ύψος όπου μπορεί να διεισδύσει άνετα και βαθιά. Αφήστε τον να δώσει το ρυθμό μέχρι να βρει την κατάλληλη γωνία, ώστε να σας απογειώσει με τρόπο που δεν έχετε απογειωθεί ποτέ.

Σκυλίσια ζωή

Καθίστε στα τέσσερα επάνω στο κρεβάτι, βάλτε ένα μαξιλάρι κάτω απ’ την κοιλιά σας και τεντώστε κορμό και χέρια προς τα μπρος, την ώρα που ο σύντροφός σας παίρνει θέση από πίσω σας. Ζητήστε του να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα με όση ένταση μπορεί, την ώρα που εσείς «ερεθίζεστε» πάνω στο μαξιλάρι και να ‘στε σίγουρες ότι το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει απόλυτα. Και τους δύο!

Ψαλίδι και γκολ

Ξαπλώστε ανάσκελα και ζητήστε απ’ τον σύντροφό σας να ξαπλώσει στο πλάι κάθετα από εσάς και κάτω από τα πόδια σας. Στη συνέχεια, πλέξτε το ένα πόδι σας στα πόδια του και περάστε το άλλο πόδι στην έξω μεριά του σώματός του. Αρχίστε τη διείσδυση δίνοντας το ρυθμό μαζί – προσοχή είναι μια στάση που απαιτεί καλή συνεργασία. Κοιτάχτείτε στα μάτια και καλπάστε προς τον απόλυτο προλλαπλό οργασμό.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v