Καλόκαρδος άνθρωπος πληρώνει γεύμα συνταξιούχου όταν τον βλέπει να μετράει τα ψιλά του

Καλόκαρδος άνθρωπος πληρώνει γεύμα συνταξιούχου όταν τον βλέπει να μετράει τα ψιλά του

Γύρω μας συμβαίνουν πολλές αξιέπαινες πράξεις ανθρωπιάς και καλοσύνης, αρκεί να θέλουμε να τις δούμε! Μια τέτοια πράξη είναι και η παρακάτω που, μπορεί να συνέβη σε άλλη χώρα, αλλά μας συγκίνησε όλους. Όταν ένας καλόκαρδος επιχειρηματίας είδε δίπλα του στο ταμείο των McDonalds έναν παππούλη να μετράει ένα προς ένα τα ψιλά του προκειμένου να φάει, προσφέρθηκε να πληρώσει ο ίδιος το γεύμα του.

Οι συναταξιούχοι σ' όλο τον κόσμο δυσκολεύονται να τα βγάλουν πέρα με την πενιχρή σύνταξη που τους δίνεται. Δεν είναι λοιπόν να απορεί κανείς με την πράξη ανθρωπιάς του Tradie Dave Love.

Ο ηλικιωμένος άντρας συγκινήθηκε πολύ με την πράξη του νεαρού και του έδωσε πολλές ευχές. Μάλιστα, όταν ο Dave του έδωσε 20 δολάρια για να...κεράσει τον επόμενο καφέ του, ο συνταξιούχος τα'χασε. Στην αρχή αρνήθηκε ευγενικά, όμως, στο τέλος τα δέχτηκε με δάκρυα στα μάτια και ένα τεράστιο χαμόγελο.

Όσοι ήταν παρόντες στο σκηνικό μίλησαν για μια ιδιαίτερα ανθρώπινη στιγμή που τους υπενθύμισε την αξίας της προσφοράς και της αλληλεγγύης.

v