Τυφλός μπαμπάς «βλέπει» το υπερηχογράφημα του μωρού του μέσω της αφής

Τυφλός μπαμπάς «βλέπει» το υπερηχογράφημα του μωρού του μέσω της αφής

Ένας τυφλός μπαμπάς είναι σε θέση να «δει» το υπερηχογράφημα του πρώτου του παιδιού χάρη σ' ένα πολύ όμορφο δώρο που του έκανε μια φίλη του, η οποία δημιούργησε ένα κέντημα, ακριβές αντίγραφο του υπερηχογραφήματος του μωρού!

Ο Nathan Edge έχασε την όραση του όταν ήταν 6 χρονών αλλά ποτέ δεν το έβαλε κάτω! Σήμερα παίζει ποδόσφαιρο στην ομάδα τυφλών της Αγγλίας και είναι ιδιαίτερα αγαπητός. Όταν έμαθε πως θα γίνει μπαμπάς κατενθουσιάστηκε! Ωστόσο, δεν κατάφερε να δει το υπερηχογράφημα του παιδιού του και αυτό τον στενοχώρησε ιδιαίτερα.

Ωστόσο, μια φίλη του σκέφτηκε έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο για να βοηθήσει! Έφτιαξε ένα κέντημα-πιστό αντίγραφο του υπερηχογραφήματος έτσι ώστε με την αφή, ο μέλλοντας μπαμπάς να καταφέρει να «δει» το μωρό τους.

To απαιτητικό κέντημα της πήρε 40 ώρες για να το ολοκληρώσει! Όταν ο Nathan το έπιασε στα χέρια του ένιωσε απίστευτη συγκίνηση και μοιράστηκε αυτή την μοναδική του εμπειρία στο Twitter.



«Πόσο απίθανο είναι αυτό; Σήμερα, δέχτηκα αυτήν την απίθανη έκπληξη. Είναι ένα κέντημα του υπερηχογραφήματος του 12 εβδομάδων αγέννητου παιδιού μας. Για πρώτη φορά, ως μέλλοντας μπαμπάς, μπορώ να σχηματίσω μια εικόνα του μωρού μέσω της αφής. Δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια πόσο σπουδαίο πράγμα είναι αυτό» έγραψε στην ανάρτηση ο Νέιθαν.

Η φωτογραφία έγινε viral αμέσως και από τότε κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ενώ μετρά ήδη χιλιάδες like και retweets.

Πηγή: bovery.gr

v