Γράμματα παιδιών στον Άγιο Βασίλη που φέρνουν δάκρυα γέλιου και συγκίνησης! 

Γράμματα παιδιών στον Άγιο Βασίλη που φέρνουν δάκρυα γέλιου και συγκίνησης!

Όλα τα παιδάκια στέλνουν γράμματα στον Άγιο Βασίλη, ζητώντας του τα δώρα που επιθυμεί η καρδούλα τους. Μέσα από τα μηνύματά τους όμως μιλάνε, για τον εαυτό τους και για το πώς περνάνε τις ημέρες τους και για το αν ήταν φρόνιμα αυτό τον χρόνο. Με την αθωότητα και τις σκέψεις που έχουν στο ανέμελο μυαλό τους άλλοτε μας κάνουν να γελάμε και άλλοτε να συγκινούμαστε. Όπως ακριβώς συνέβη και με τα παρακάτω γράμματα! 

Με αφορμή την εκστρατεία «Post2Santa», που γίνεται σε συνεργασία με τη Cyta πολλά παιδιά έστειλαν το προσωπικό τους μήνυμα στον Άγιο των Χριστουγέννων. Μάλιστα, τα γράμματα ξεπέρασαν τα 14.000!

«Θα ήθελα αυτά τα λεφτά που σου έβαλα μέσα στον φάκελο να πάνε σε άλλα παιδιά που δεν έχουν τίποτα… Έκανα λάθη πολλά για να ξέρεις, αν δεν μου φέρεις δώρο δεν θα με πειράξει αρκεί να πάρεις τα λεφτά στα παιδιά», έγραψε στο γράμμα του ένα παιδί, δείχνοντας το μεγαλείο ψυχής του.

Από το να τους χαρίσει το αγαπημένο τους παιχνίδι, μέχρι να φέρει πίσω στη ζωή ένα δικό τους άνθρωπο ή το κατοικίδιό τους που πέθανε, τα παιδιά δεν ζητάνε μόνο υλικά αγαθά!

Και μερικές φορές οι επιθυμίες τους είναι ξεκαρδιστικές όπως και οι ευχές τους!

Πηγή: reporter.com.cy

v