11χρονη με σύνδρομο Down χτενίζει την αδελφή της και είναι αξιολάτρευτη (βίντεο)

11χρονη με σύνδρομο Down χτενίζει την αδελφή της και είναι αξιολάτρευτη (βίντεο)

Το πιο γλυκό βίντεο των ημερών έρχεται από την διάσημη πλατφόρμα του Tik Tok και δείχνει ένα κοριτσάκι 11 χρονών να φτιάχνει τα μαλλιά της μεγαλύτερης αδελφής της. Η σχέση των δύο κοριτσιών φαίνεται πως είναι πολύ ιδιαίτερη και η μεταξύ τους αγάπη απεριόριστη!

Η οικογένεια της Kalista υιοθέτησε το μικρό κοριτσάκι με σύνδρομο down πριν από 6 χρόνια από την Κίνα, και η μεγάλη της αδελφή την περιγράφει ως «απόλυτη ευτυχία»: «Έχει σίγουρα τις στιγμές της, είναι άνθρωπος και αυτή, οπότε δεν είναι πάντα 100% χαρούμενη, αλλά θα έλεγα στο 99% είναι πάντα απόλυτα ευτυχία και χαρούμενη. Είναι ατρόμητη, έχει πολλή ενέργεια».

Συμπλήρωσε, επίσης, πως η μικρή της αδελφή είναι τελειομανής και αγαπά την κομμωτική:  «Όποτε έρχεται κάποιος απλά παίρνει μία βούρτσα και αμέσως αρχίζει να χτενίζει τα μαλλιά του», περιέγραψε η Kalista.

Ωστόσο, αυτό που ένωσε τις δύο αδελφές ήταν η αγάπη τους για το Tik Tok: «Έβαλα ένα τραγούδι και απλώς στεκόταν πίσω μου και απλώς έφτιαχνε το πουκάμισό μου και διόρθωνε το κολιέ μου και πήγε έτσι στα μαλλιά μου και όλοι απλώς ξετρελάθηκαν», θυμάται η Kalista.

Φυσικά, δεν παραλείπει να εκφράσει την αγάπη της για την μικρή της αδελφή αλλά και την ευγνωμοσύνη της που υπάρχει στη ζωή της: «Η Worthy σημαίνει κυριολεκτικά τα πάντα για μένα. Κάθε μέρα που έρχομαι στους γονείς μου και βλέπω το μεγάλο της χαμόγελο, είμαι τόσο ευγνώμων που την έχω στη ζωή μου … Δεν ξέρω τι θα έκανα χωρίς αυτήν».

@worthyandkal

you sparkle ✨

♬ Aesthetic Girl - Yusei

Πηγή: iefimerida.gr

 

v