Κρήτη: Ζωντανή και καλά στην υγεία της βρέθηκε η 17χρονη Μάγια που είχε εξαφανιστεί

Κρήτη: Ζωντανή και καλά στην υγεία της βρέθηκε η 17χρονη Μάγια που είχε εξαφανιστεί

Αίσιο τέλος έχει η υπόθεση της 17χρονης Μάγιας που αγνοείται από το μεσημέρι της Πέμπτης 7 Ιανουαρίου στο Ηράκλειο της Κρήτης. Αμέσως μετά την εξαφάνισή της ειδοποιήθηκαν οι αρχές για τον εντοπισμό της, όμως το κινητό της παρέμενε απενεργοποιημένο και η ίδια δεν είχε δώσει σημεία ζωής. 

Όλο αυτό το διάστημα, η αγωνία των γονιών και των φίλων ήταν μεγάλη, ενώ οι δικοί της, σε μία ύστατη προσπάθεια να πείσουν τη Μάγια να δώσει ένα σημείο ζωής, δημιούργησαν ένα βίντεο καλώντας της να επικοινωνήσει μαζί τους. «Σε παρακαλώ πάρα πολύ επικοινώνησε μαζί μας, το χρειαζόμαστε», αναφέρει στο βίντεο ο πατέρας της Μάγιας.

Η αγωνία τους , ευτυχώς, έλαβε τέλος σημερα το πρωί αφού, σύμφωνα με το cretalive, η Μάγια εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς σε περιοχή του δήμου Αρχανών-Αστερουσίων. Μαζί της ήταν και  ο 38χρονος άνδρας από τη Σλοβενία με τον οποίο  διατηρούσε σχέση και που φέρεται να έχει συλληφθεί με την κατηγορία της διευκόλυνσης φυγής ανήλικου ατόμου.

Ο πατέρας της Μάγιας, κ. Παπαδόπουλος, επιβεβαίωσε την ευχάριστη είδηση στο neakriti.gr «Mε ειδοποίησε η Ασφάλεια ότι βρέθηκε η Μάγια. Μου είπαν να μην ανησυχώ και ότι είναι καλά. Είναι μεγάλη η ανακούφιση που αισθανόμαστε».

v