Μετά από 5 αποβολές γεννήθηκε το μικρό τους «θαύμα», παρά τις αντίθετες προβλέψεις των γιατρών

Μετά από 5 αποβολές γεννήθηκε το μικρό τους «θαύμα», παρά τις αντίθετες προβλέψεις των γιατρών

Η Lily Turner 28 ετών, και ο Ashley Cassels 36 ετών, από το Essex, ήταν ενθουσιασμένοι όταν ανακάλυψαν ότι περιμένουν μωρό. Ωστόσο, στην εξέταση που έκαναν για να δουν το φύλο του 16 εβδομάδων εμβρύου, οι γιατροί τους είπαν πως είχε μηδενική πιθανότητα να ζήσει.

Το ζευγάρι που μετρούσε ήδη 5 αποβολές, ενημερώθηκε πως το κοριτσάκι τους, η Ruby, είχε διεσταλμένα νεφρά και δεν θα κατάφερνε να ζήσει για πολύ ακόμα. 

Η μητέρα της, η οποία είναι νοσοκόμα, εξηγεί: «Η στιγμή που μαθαίνεις το φύλο του μωρού σου είναι συναρπαστική, αλλά για εμάς μετατράπηκε σε εφιάλτη. Ο υπέρηχος αποκάλυψε ότι και τα δυο νεφρά του μωρού μας ήταν διεσταλμένα και οι γιατροί μας είπαν ότι το μωρό μας θα πεθάνει πριν ακόμα γεννηθεί». 

Οι γονείς της μικρής Rudy δεν το έβαλαν κάτω. Επισκέφθηκαν και δεύτερο γιατρό, ο οποίος τους έδωσε ελπίδες. Μάλιστα, τους πρότεινε μία επέμβαση η οποία θα μπορούσε να σώσει το μωράκι τους, και την οποία θα έκαναν αμέσως μετά τον τοκετό. 

Όλα πήγαν καλά. Η Rudy γεννήθηκε, έκανε την επέμβαση και σήμερα κλείνει τον πρώτο χρόνο της ζωής της υγιέστατη. 

«Η Ruby είναι το μικρό μας θαύμα και μετά από όλα όσα έχουμε περάσει, δεν μπορούμε ακόμα να πιστέψουμε ότι είναι εδώ, υγιής. Η επέμβαση έγινε τον Αύγουστο και από τότε όλα πάνε καλά» λέει η μαμά του κοριτσιού συγκινημένη. Ας τους ευχηθούμε, λοιπόν, να είναι πάντα γεροί και δυνατοί και να χαίρονται ο ένας τον άλλον!

Πληροφορίες από dailymail.co.uk

v