Μαμά 7χρονης Αναστασίας: «Αντί για χρόνια πολλά, ευχηθείτε μου να γίνει καλά το παιδάκι μου»

Μαμά 7χρονης Αναστασίας: «Αντί για χρόνια πολλά, ευχηθείτε μου να γίνει καλά το παιδάκι μου»

Πριν από λίγο καιρό, η 7χρονη Αναστασία Τριανταφυλάκη, ανιψιά της Έρρικας Πρεζεράκου, διαγνώστηκε με μια σπάνια επιθετική μορφή καρκίνου στον εγκέφαλο. Με τη στήριξη του κόσμου, η μικρή βρέθηκε στο Χιούστον του Τέξας για να λάβει μια πολύ εξειδικευμένη θεραπεία που μπορεί να της χαρίσει το προβάδισμα στον δύσκολο αγώνα της με την επάρατη νόσο.

Από την αρχή της περιπέτειάς της στάθηκαν δίπλα στη μικρή οι γονείς, οι φίλοι και οι συγγενείς της, ενώ πρόσφατα μάθαμε από την θεία της Έρρικα Πρεζεράκου πως η θεραπεία της Αναστασίας, παρόλο που έχει ακόμη πολύ και δύσκολο δρόμο μπροστά της, πηγαίνει καλά. 

Εχθές η μητέρα της είχε την ονομαστική της εορτή και, με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, ζήτησε αντί για «Χρόνια πολλά, την ευχή να γίνει καλά η κορούλα της: 

«Σήμερα έχω την γιορτή μου, δεν θα αναφερθώ στο πως την περνάω και πως νιώθω, δεν έχει πια και μεγάλη σημασία για εμένα.. Το μόνο που ζητάω είναι όποιος θέλει να μου ευχηθεί η μόνη ευχή που να λέει είναι να γίνει καλά το παιδάκι μου, δεν χρειάζομαι άλλη ευχή, κανένα άλλο δώρο.

Υ.Γ.  στην φωτογραφία η Αναστασία που μου φτιάχνει γλυκάκια.»

Σήμερα έχω την γιορτή μου, δεν θα αναφερθώ στο πως την περνάω και πως νιώθω, δεν έχει πια και μεγάλη σημασία για εμένα.....

Δημοσιεύτηκε από Prezerakou Xenia Dharam Atma στις Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2021
v