«Προσευχηθείτε για την κόρη μου»: ξεσπά ο πατέρας της 8χρονης που έπαθε αλλεργικό σοκ 

«Προσευχηθείτε για την κόρη μου»: ξεσπά ο πατέρας της 8χρονης που έπαθε αλλεργικό σοκ

Το 8χρονο κοριτσάκι από το Βόλο που παρουσίασε αλλεργικό σοκ από ένα γλυκό με ξηρούς καρπούς στο σχολείο του, συνεχίζει την μάχη στη ΜΕΘ του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης. Μάλιστα οι γιατροί, προσπαθούσαν για πάνω από 5 ώρες να επαναφέρουν τη μικρή από τις 4 διαδοχικές ανακοπές που έπαθε.

Το 8χρονο κοριτσάκι είχε αλλεργικό άσθμα, και ήταν ιδιαίτερα προσεκτικό στο φαγητό του. «Το ήξερε και ήταν πολύ ευαισθητοποιημένο παιδάκι. Ήταν η κακιά η ώρα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πατέρας της μικρής.

Συγκλονίζει ο πατέρα της

«Μια προσευχή κι ένα κεράκι όποιος μπορεί αυτό, τίποτα άλλο. Η μικρή είναι πολύ δυνατή, αυτό μας δίνει κουράγιο. Αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό δυστυχώς» αναφέρει ο πατέρας του κοριτσιού.

Η κατάσταση υγείας της παραμένει κρίσιμη και οι θεράποντες γιατροί καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες. «Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους γιατρούς γιατί έχουν δώσει ψυχή και σώμα. Δυστυχώς δεν υπάρχει… είναι δύσκολη η κατάσταση πολύ. Το παλεύει το μικρό, το παλεύουν και οι γιατροί…» δήλωσε ο πατέρας του κοριτσιού.

Πληροφορίες από altsantiri.gr

v