Νεαρός σώζει δίδυμα 18 μηνών και την γιαγιά τους από φλεγόμενο σπίτι

Νεαρός σώζει δίδυμα 18 μηνών και την γιαγιά τους από φλεγόμενο σπίτι

Μερικοί άνθρωποι βάζουν το καλό των άλλων πάνω από το δικό τους και αψηφούν οποιοδήποτε κίνδυνο προκειμένου να σώσουν ανθρώπινες ζωές. Κάτι τέτοιο συνέβηκαι με έναν νεαρό φοιτητή στην Αμερική, ο οποίος όρμησε στις φλόγες για να σώσει δύο δίδυμα μωρά και την γιαγιά τους, χωρίς καν να το σκεφτεί.

Πριν από λίγες μέρες, ξέσπασε μεγάλη πυρκαγιά σε ένα σπίτι όπου έμεναν ένα ηλικιωμένο ζευγάρι με τα δίδυμα εγγονάκια τους, μόλις 18 μηνών. Η φωτιά ξεκίνησε από το γκαράζ του σπιτιού, και αμέσως ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική. 

Σύμφωνα με τον Pete Piringer, αυτόπτη μάρτυρα που ανάρτησε το περιστατικό στο Twitter, κατέφθασαν 85 πυροσβέστες για να σβήσουν την φωτιά και να σώσουν την οικογένεια που βρισκόταν μέσα στο σπίτι. Ωστόσο, οι παππούδες και τα δίδυμα μωράκια είχαν ήδη βγει σώοι από το φλεγόμενο οίκημα με την βοήθεια ενός γείτονα. 

Όπως ανέφερε η Washington Post, πρόκειται για τον George Totoreanu, έναν μεταπτυχιακό φοιτητή που είχε υπηρετήσει στο στρατό. Ο νεαρός, μόλις είδε τις φλόγες έτρεξε γρήγορα να βοηθήσει. Χτύπησε την πόρτα, ρώτησε τον παππού αν υπήρχε κάποιος άλλος μέσα στο σπίτι και ανέβηκε τρέχοντας τις σκάλες για να σώσει τη γιαγιά και δύο παιδιά. «Δεν το σκέφτηκα καθόλου. Απλά έτρεξα να σώσω τη γιαγιά και τα δύο μωράκια» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς από την πυρκαγιά, αλλά προκλήθηκαν ζημιές 2,2 εκ. δολαρίων. 

Πηγή: bethesdamagazine.com

v