Μπαμπάς ξεγέννησε την κορούλα του στο σπίτι, μέσα σε μισή ώρα!

Μπαμπάς ξεγέννησε την κορούλα του στο σπίτι, μέσα σε μισή ώρα!

Η μικρή Οφηλία που που είναι μόλις λίγων ημερών, θα έχει να αφηγείται μια υπέροχη και πολύ τρυφερή ιστορία σχετικά με την γέννησή της στο μέλλον, αφού την ξεγέννησε ο μπαμπάς της!

Όλα συνέβησαν πριν μερικές μέρες όταν η 38χρονη Σάρλοτ αισθάνθηκε συσπάσεις στις 7 το απόγευμα, αμέσως μόλις βγήκε από το μπάνιο. Ένιωσε πως ήταν έτοιμη να γεννήσει, αλλά οι μαίες που θα την βοηθούσαν, βρίσκονταν πάνω από μία ώρα μακριά από το σπίτι της. Έτσι, ανέλαβε δράση ο άντρας της. 

Ο Τζο, 35 ετών, κατάλαβε πως το μωρό ερχόταν και δεν είχε άλλη επιλογή παρά να βοηθήσει την μητέρα του παιδιού του. Έτσι, με τις τηλεφωνικές οδηγίες μια μαίας, έβαλε τα δυνατά του και ξεγέννησε μόνος του την κορούλα του. 

«Σίγουρα πανικοβλήθηκα, αλλά ήταν μια εμπειρία που θα θυμάμαι για πάντα» λέει ο ευτυχισμένος μπαμπάς. «Δεν υπήρχε κανείς άλλος να βοηθήσει την Σάρλοτ, οπότε έπρεπε να το κάνω εγώ. Κοίταξα χαμηλά, και είδα μια μαλλιαρή μαύρη μπάλα να σπρώχνει. Το επόμενο πράγμα που θυμάμαι, είναι ένα μικροσκοπικό μωρό πάνω στο κρεβάτι.» 



Παρά το ότι η μικρή Οφηλία γεννήθηκε χωρίς τη βοήθεια μαίας, οι γιατροί που την εξέτασαν μισή ώρα αργότερα την βρήκαν υγιέστατη. 

Η μαμά του νεογέννητου κοριτσιού, δήλωσε ευγνώμων στο σύντροφό της: «Ενήργησε σαν ήρωας. Έκανε πολύ καλή δουλειά! Διέκρινα λίγο πανικό στη φωνή του μόνο όταν είδε το κεφάλι του μωρού, αλλά κατά τ’ άλλα ήταν υπέροχος». Ο περήφανος μπαμπάς, πάλι, τόνισε πόσο όμορφη και ήρεμη είναι η κόρη του.

Πηγή: flipboard.com

v