62χρονος παρενόχλησε σεξουαλικά 12χρονο σε πάρκο με την απειλή μαχαιριού

62χρονος παρενόχλησε σεξουαλικά 12χρονο σε πάρκο με την απειλή μαχαιριού

Τον τελευταίο καιρό, τα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης έχουν κατακλύσει τα μέσα και προκαλούν έντονες αντιδράσεις. Το απόγευμα της Δευτέρας σημειώθηκε ακόμα ένα τέτοιο περιστατικό, αυτή τη φορά σε ένα 12χρονο αγόρι στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του thestival, ο 62χρονος πλησίασε μια παρέα ανήλικων αγοριών σε πάρκο, κοντά στο γήπεδο του Άρη και έδειξε τα γεννητικά του όργανα σε έναν 12χρονο, μέλος της παρέας των παιδιών. Αμέσως μετά έβγαλε ένα μαχαίρι και είπε στο παιδί πως θα το σκοτώσει. 

Μάλιστα, δεν ήταν η πρώτη φορά που έκανε κάτι τέτοιο ο δράστης στο 12χρονο παιδί. Στη συνέχεια, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και λίγη ώρα αργότερα ο δράστης συνελήφθη.

«Του είπε ότι τον θυμάται από ένα παλιότερο συμβάν και ότι θα τον σκοτώσει για να μην μιλήσει. Ευτυχώς τα παιδιά πρόλαβαν να φύγουν και δεν τα χτύπησε» δήλωσε άτομο από το περιβάλλον του ανήλικου.

Σε βάρος του 62χρονου που είναι από την Αλβανία, σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Χαριλάου – Αναλήψεως και θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική αρχή.

Πληροφορίες από: protothema.gr

v