Δίνει μάχη με τον κορονοϊό η μαμά της 15χρονης - δεν γνωρίζει ότι πέθανε το παιδί της

Δίνει μάχη με τον κορονοϊό η μαμά της 15χρονης - δεν γνωρίζει ότι πέθανε το παιδί της

Η 15χρονη Μαργαρίτα που έχασε τη μάχη με τη ζωή χθές το μεσημέρι, είχε βγει θετική στον κορονοϊό και νοσηλεύτηκε με συμπτώματα βαριάς πνευμονίας. Εκτός από το άτυχο κορίτσι, είχαν διαγνωστεί με τον ιό και οι γονείς της, με την μητέρα της να βρίσκεται μέχρι και σήμερα διασωληνωμένη στον Ευαγγελισμο.

Τραγική φιγούρα η μητέρα της 15χρονης

Η Η 46χρονη γυναίκα από τη Θήβα νοσηλεύεται από την Τρίτη στην εντατική και ακόμα δεν γνωρίζει για τον θάνατο της κόρης της. Η κατάστασή της είναι ιδιαίτερα κρίσιμη καθώς πάσχει από διαβήτη, ενώ η αξονική που της έκαναν στο νοσοκομείο είχε ανιχνεύσει αδυναμία στους πνεύμονες.

Ο πατέρας του κοριτσιού μίλησε αποκλειστικά στο Star λέγοντας:  «Εγώ τη μετέφερα γιατί ήταν γεμάτη με κορονοϊό».

Τι είπε ο αδελφός της

Για τον θάνατο της 15χρονης είχε μιλήσει χθες ο αδερφός της στον Alpha αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι ο ίδιος ήταν αρνητής του κορονοϊού. «Είχε πάρα πολύ κακά συμπτώματα. Ξεκίνησαν από την Παρασκευή όλοι, και είχαν αρρωστήσει με κορονοϊό στο σπίτι, πατέρας, μάνα και αδελφή. Στην αρχή, είπαν οι γιατροί να καθίσουν στο σπίτι καραντίνα και να τηρήσουν τις οδηγίες και τη Δευτέρα δέχθηκαν εντολή να πάνε στο νοσοκομείο της Θήβας για τον καθιερωμένο έλεγχο», είπε ο αδελφός της 15χρονης.

Μάλιστα, ο νεαρός ανέφερε πως ο παιδίατρος που την εξέτασε την πρώτη φορά είπε ότι είχε φαρυγγίτιδα, παρά το γεγονός πως το κορίτσι «Είχε τα πιο κλασικά συμπτώματα κορονοϊού, βήχα και πυρετό, που μας τα λένε και τα ξέρουμε από την αρχή».

Με υποκείμενα νοσήματα η 15χρονη Μαργαρίτα

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Star, 15χρονη Μαργαρίτα είχε έντονη δύσπνοια, βήχα και πυρετό, ενώ το οξυγόνο της έπεφτε επικίνδυνα. Διασωληνώθηκε και οι γιατροί ετοιμάζονταν για διακομιδή σε νοσοκομείο της Αθήνας, αλλά δεν πρόλαβαν. To κορίτσι σύμφωνα με πληροφορίες, έπασχε από σακχαρώδη διαβήτη και κάποια καρδιολογικά προβλήματα.

Η Μαργαρίτα είναι δυστυχώς το νεαρότερο θύμα του κορονοϊού στην Ελλάδα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v