Ο 9χρονος με κορονοϊό βγήκε νικητής από την εντατική!

Ο 9χρονος με κορονοϊό βγήκε νικητής από την εντατική!

Η είδηση του 9χρονου που βγήκε θετικός στον κορονοϊό και εισήχθη εσπευσμένα σε ΜΕΘ με πνευμονία πριν από λίγες μέρες, σόκαρε ολόκληρη τη χώρα. Η αγωνία μας για την κατάστασή του κορυφώθηκε πριν από λίγα 24ωρα-ειδικά μετά τον θάνατο του 15χρονου κοριτσιού που ήταν και αυτό θετικό στον κορονοϊό. Ευτυχώς, όμως, όλα πήγαν καλά!

Ο μικρός Μάριος, με τη βοήθεια των γιατρών που έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες, βγήκε από την εντατική το βράδυ της Κυριακής.

O Ανδρέας Ηλιάδης, εντατικολόγος Παίδων, υπεύθυνος της Μονάδας και διευθυντής του ΕΣΥ, δήλωσε:«έχει κερδηθεί το στοίχημα της ζωής με τον Μάριο. Είχαμε δώσει υπόσχεση στη μητέρα του, γιατροί και νοσηλευτές ότι θα της τον δώσουμε χαμογελαστό πίσω στην αγκαλιά της».

Μάλιστα, αποκάλυψε και μία έκπληξη που του ετοίμασαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού, οι οποίοι δέχτηκαν με μεγάλη χαρά να κάνουν την επιθυμία του πράξη και να μιλήσουν μαζί του μέσω Skype. 

Η μητέρα του πάλι, η οποία πέρασε πολλές ώρες αγωνίας μέχρι να βγει από την εντατική ο 9χρονος Μάριος, είπε πως «είναι πολύ χαρούμενος που είναι μαζί μας… Μαζί μου… Και εγώ είμαι πολύ χαρούμενη που τα κατάφερε… Αυτός τα κατάφερε με τη δύναμή του… Οι γιατροί μας στη μονάδα, όλοι, όσοι έβαλαν τα πάντα για να γίνει το παιδί μου καλά».

Τους ευχόμαστε να γυρίσουν σύντομα στο σπίτι τους και να μην χρειαστεί να ζήσουν ξανά παρόμοια αγωνία. 

Πηγή: thecaller.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v