Μαμά γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι στο αυτοκίνητο, εν μέσω χιονοθύελλας!

Μαμά γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι στο αυτοκίνητο, εν μέσω χιονοθύελλας!

Η ιδέα και μόνο του να γεννήσεις ξαφνικά χωρίς τη βοήθεια ιατρικού προσωπικού είναι από μόνη της τρομακτική. Πόσο μάλλον όταν βρίσκεσαι στο αυτοκίνητο και έξω μαίνεται χιονοθύελλα! Αυτό ακριβώς συνέβη σε αυτή τη μαμά που, παρά τις απίστευτα δύσκολες συνθήκες, έφερε στον κόσμο την κορούλα της.

 

Η Kaitlyn και ο David Vacchina από την Αμερική καλωσόρισαν το κοριτσάκι τους στο αυτοκίνητό τους εν μέσω χιονοθύελλας.

Η Δρ Theresa Adams, η γιατρός που βοήθησε στην απροσδόκητη γέννα, είπε στο WTNH News 8 την ιστορία έτσι όπως την έζησε. «Άκουσα τις αναστατωμένες φωνές των νοσοκόμων και κάποιον να φωνάζει ''πάρτε το μωρό''. Το ζευγάρι είχε φτάσει στο πάρκινγκ του νοσοκομείου και το ιατρικό προσωπικό έσπευσε να τους βοηθήσει.

Τυλιγμένο σε μια κουβερτούλα ήταν το νεογέννητο κοριτσάκι, το οποίο δεν περίμενε για να γεννηθεί στο νοσοκομείο αλλά προτίμησε το μπροστινό κάθισμα του αυτοκινήτου του μπαμπάς της!

Η Adams και οι νοσοκόμες έκοψαν στο πάρκινγκ τον ομφάλιο λώρο και στη συνέχεια, μετέφεραν τη μαμά και την κόρη της μέσα για να της εξετάσουν. «Το μωρό ήταν υγιέστατο. Ευτυχώς, δεν έπαθε τίποτα απ' το κρύο» είπε αργότερα.

Σίγουρα αυτοί οι γονείς θα έχουν να λένε για καιρό αυτή την απίστευτη ιστορία!

Πληροφορίες από: sheknows.com

v