Μπαμπάς ξεγέννησε την κορούλα του στο... πάτωμα της κρεβατοκάμαρας!

Μπαμπάς ξεγέννησε την κορούλα του στο... πάτωμα της κρεβατοκάμαρας!

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε για μωρά που γεννιούνται στο σπίτι, ούτε για τοκετούς που συμβαίνουν τόσο γρήγορα που οι μαμάδες δεν προλαβαίνουν να πάνε στο μαιευτήριο. Ωστόσο, είναι σπάνιο να ξεγεννάει το μωρό ο ίδιος ο μπαμπάς του στο σπίτι, και ειδικά όταν δεν είναι γιατρός αλλά ξυλουργός!

Είχαν περάσει 9 μέρες από την ημερομηνία τοκετού που είχε δώσει ο γιατρός στην μέλλουσα μαμά. Οι γονείς ανυπομονούσαν να σπάσουν τα νερά και να οδηγήσουν μέχρι το μαιευτήριο όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις, αλλά τα πράγματα δεν έγιναν ακριβώς έτσι…

«Ήταν ένα πρωινό σαν όλα τ΄άλλα. Ξύπνησα το πρωί στις εφτά να ταΐσω την μεγάλη μου κόρη και ξαφνικά με έπιασαν οι πόνοι. Μπήκα να κάνω ένα ντους για να είμαι έτοιμη για το νοσοκομείο, αλλά μέσα σε μισή ώρα οι πόνοι είχαν γίνει αφόρητοι. Ήξερα ότι δεν προλάβαινα να πάω μέχρι το μαιευτήριο» αναφέρει η 27χρονη μητέρα. 

Αμέσως ειδοποίησε την μητέρα της για να κρατήσει την 2 ετών κόρη της και τον σύζυγό της ο οποίος, ευτυχώς, ήταν κοντά.

«Κάλεσα ασθενοφόρο τις 8:49» λέει ο χαρούμενος μπαμπάς, ο οποίος δεν είχε φανταστεί πως θα ξεγεννήσει ο ίδιος το μωρό τους. «Όταν κατάλαβα ότι έρχεται το μωρό, σάστισα. Ωστόσο, ήξερα πως δεν έχω άλλη επιλογή από το να βοηθήσω τη γυναίκα μου να γεννήσει. Ευτυχώς, με καθοδήγησαν οι νοσηλευτές από το τηλέφωνο. Μου είπαν να δω αν φαινόταν το κεφαλάκι του μωρού. Ακούμπησα μια μαλλιαρή μπάλα που αχνοφαινόταν και, πριν το καταλάβω, το μωρό γλίστρησε στα χέρια μου».

Ο μπαμπάς της μικρής Φοίβης είπε πως όλα έγιναν πολύ γρήγορα! Ευτυχώς, το ασθενοφόρο δεν άργησε να φτάσει και τόσο η μαμά όσο και το νεογέννητο κοριτσάκι είναι μια χαρά στην υγειά τους. 

Πηγή: ipswichstar.co.uk

v