Πατέρας που δεν πιστεύει στον κορονοϊό πήρε τον ασθενή γιο του από το νοσοκομείο

Πατέρας που δεν πιστεύει στον κορονοϊό πήρε τον ασθενή γιο του από το νοσοκομείο

Από τότε που ξεκίνησε η πανδημία, έχουμε δει, ακούσει και ζήσει πολλά περιστατικά που πιο πριν δεν τα είχαμε καν φανταστεί…Ένα από αυτά συνέβη την περασμένη Κυριακή σε κωμόπολη του Λασιθίου, όταν ο πατέρας νοσηλευόμενου ασθενούς με κορονοϊό δημιούργησε επεισόδιο στο νοσοκομείο.

Ο νεαρός άντρας προσβλήθηκε από τον ιό και νοσηλευόταν σε νοσοκομείο κωμόπολης του νομού λασιθίου. Την Κυριακή, μάλιστα, παρουσίασε υψηλό πυρετό, υπεβλήθη σε εξετάσεις θώρακος και κρίθηκε απαραίτητο να μεταφερθεί σε μεγαλύτερο νοσοκομείο στον Άγιο Νικόλαο. 

Ο πατέρας του, όμως, δηλωμένος αρνητής του κορονοϊού, αρνήθηκε την μεταφορά του γιου του και προκάλεσε φασαρία και αναστάτωση στους γιατρούς και τους παρευρισκόμενους του νοσοκομείου. Τελικά, με δική του ευθύνη, πήρε τον γιο του και επέστρεψαν στο σπίτι. 

Η αναστάτωση που προκάλεσε πατέρας, φυσικά, δεν περιορίστηκε στο χώρο του νοσηλευτικού ιδρύματος. Οι γείτονες πατέρα και γιου, γνωρίζουν πως ο νεαρός είναι δηλωμένο κρούσμα και ανησυχούν ιδιαίτερα για την διασπορά του ιού.

Πηγή: thetoc.gr

v