«Γίνε γρήγορα καλά, σε αγαπάμε»: το υπέροχο μήνυμα ενός εγγονού προς τη γιαγιά του

«Γίνε γρήγορα καλά, σε αγαπάμε»: το υπέροχο μήνυμα ενός εγγονού προς τη γιαγιά του

Συχνά τα παιδιά μας εκπλήσσουν ευχάριστα και μας συγκινούν με την ευαισθησία και την ευρηματικότητά τους! Ειδικά τον τελευταίο χρόνο, από τότε που η πανδημία χτύπησε την πόρτα μας, πολλές από τις πράξεις και τις κουβέντες τους μας δίνουν δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε.

Αυτό συνέβη και με τον εγγονό μιας 65χρονης που νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ με οξύ αναπνευστικό και μέχρι το πρωί της Τρίτης η κατάσταση της υγείας της δεν είχε βελτιωθεί. Το μεσημέρι της ίδιας μέρας, το αγοράκι επισκέφθηκε με την μαμά του τη γιαγιά στο νοσοκομείο και, επειδή δεν επιτρεπόταν να την δει, στάθηκε έξω από το παράθυρό της με ένα μεγάλο χαρτόνι στο οποίο είχε γράψει το μήνυμα: «Γιαγιά γίνε γρήγορα καλά, σ’ αγαπάμε». 

Η μητέρα του δημοσίευσε το συγκινητικό στιγμιότυπο στη σελίδα της στο Facebook και μάζεψε αμέτρητες αντιδράσεις συμπαράστασης. Το αγοράκι κέρδισε τις εντυπώσεις και όχι άδικα. 

Μάλιστα, η μητέρα του αγοριού είπε ότι η γιαγιά «φορτίστηκε πολύ συναισθηματικά και φοβήθηκα μήπως δεν της έκανα καλό. Όμως από το βράδυ εκείνο, δεν χρειάστηκε περισσότερο οξυγόνο και η κατάσταση είναι σταθερή».

Η ανάρτηση της περήφανης μαμάς:

«Η γιαγιά(ετών 65)νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ με COVID Εισήχθη το Σάββατο με οξύ αναπνευστικό…συμπαράσταση μου είπε ο γιατρός συμπαράσταση κουράγιο και ψυχική υποστήριξη χρειάζεται να μην νιώθει μόνη. Μέχρι και τη Τρίτη το πρωί η κατάσταση δεν είχε βελτιωθεί.Το μεσημέρι πήγα μαζί με το γιο μου. Φορτίστηκε πολύ συναισθηματικά και φοβήθηκα μήπως δεν της έκανα καλό.Ομως από το βράδυ εκείνο δεν χρειάστηκε περισσότερο οξυγόνο και η κατάσταση είναι σταθερή.Τυχαίο;; Ίσως, ίσως και όχι δεν ξέρω. Γράφω την ιστορία μου για να δώσω κουράγιο σε όσους περνούν παρόμοια κατάσταση,και να περάσω το μήνυμα ότι ο COVID δεν σε στιγματίζει, δεν είναι λέπρα, δυστυχώς υπάρχει και είναι δίπλα μας δεν χρειάζεται να μας χτυπήσει τη πόρτα για να προσέξουμε».

Πηγή: newsbeast.gr

v