«Σε ευχαριστώ που είσαι και ο άντρας μου και ο καλύτερος μου φίλος»

«Σε ευχαριστώ που είσαι και ο άντρας μου και ο καλύτερος μου φίλος»

Το να θεωρείς τον σύζυγό σου καλύτερο φίλο σου, είναι ένα δείγμα οικειότητας, αφοσίωσης και εμπιστοσύνης που αποκτήθηκε με κόπο. Πραγματικά, όσοι νιώθουν έτσι για τον άνθρωπό τους είναι πολύ τυχεροί, όπως και αυτή η μαμά που μέσα από το κείμενό της ευχαριστεί τον άντρα της για όσα έχουν μοιραστεί.

«Όταν γνωριστήκαμε δεν περίμενα ότι θα σε ερωτευτώ τόσο πολύ. Ήμασταν πολύ νέοι και έκανες την καρδιά μου να χτυπάει δυνατά κάθε φορά που χαμογελούσες. Μου πρόσφερες κάτι που δυστυχώς, δεν είχα μέχρι τότε στην ζωή μου... Ασφάλεια. Και με έκανες να νιώσω πολύτιμη και μοναδική.  

 

Σαν ήρωας παραμυθιού μπήκες ξαφνικά στη ζωή μου και τα άλλαξες όλα. Χάρη σε σένα έγινα μαμά 3 υπέροχων παιδιών και κάθε ημέρα είναι αληθινή ευλογία. Τότε, δεν είχα ιδέα ότι η αγάπη μας θα ήταν τόσο δυνατή- ότι θα είχε τόσο γερά θεμέλια. Έχουμε κάτι που οι περισσότεροι άνθρωποι, νομίζω, δυσκολεύονται να βρουν - αληθινή φιλία.

Η ζωή μας δεν είναι καθόλου ρόδινη και καθημερινά αντιμετωπίζουμε δυσκολίες που δοκιμάζουν την σχέση μας. Μεγαλώνουμε δύο αγόρια που έχουν ειδικές ανάγκες και απαιτούν τη συνεχή μας φροντίδα και μια υπέροχη κόρη που, όμως, είναι πολύ ζωηρή. 

Ο χρόνος που έχουμε για εμάς είναι ελάχιστος. Έχουμε ρίξει όλο μας το βάρος και την προσοχή στα παιδιά μας. Δεν γίνεται αλλιώς... Καμιά φορά σε κοιτάζω και σκέφτομαι πόσο τυχερή είμαι που έχω έναν άνθρωπο σαν και σένα δίπλα μου. Να με στηρίζει ουσιαστικά, να με ακούει και να μου υπόσχεται ότι όλα θα πάνε καλά.

Ήσουν απ' το σχολείο ο καλύτερος μου φίλος και είσαι μέχρι και σήμερα. Χωρίς τη φιλία μας, ο γάμος μας δεν θα ήταν ποτέ τόσο δυνατός. Γιατί η ζωή μας είναι γεμάτη δυσκολίες και λύπες και ευτυχώς έχουμε ο ένας τον άλλον.

Σε ευχαριστώ πραγματικά που είσαι και ο άντρας μου και ο καλύτερος μου φίλος.»

Ελεύθερη μετάφραση από herviewfromhome.com

v