Μαμά συνελήφθη επειδή άφησε τα παιδιά μόνα για να εργαστεί - την έσωσε η αγάπη του κόσμου

Μαμά συνελήφθη επειδή άφησε τα παιδιά μόνα για να εργαστεί - την έσωσε η αγάπη του κόσμου

Το να είσαι εργαζόμενη μαμά, είναι δύσκολο από μόνο του. Πόσο μάλλον όταν είσαι εργαζόμενη μαμά χωρίς μπαμπά, χωρίς γιαγιά και παππού και χωρίς χρήματα για babysitter.

Μία νεαρή μαμά από το Οχάιο της Αμερικής που βρέθηκε σε αυτή την κατάσταση, για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στην δύσκολη πραγματικότητα, αναγκαζόταν, κάποιες φορές,  να αφήνει τα δύο παιδιά της, 2 και 10 ετών μόνα σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, ενώ εκείνη πήγαινε για δουλειά. 

Μπορεί η εργασία της να ήταν σε μια πιτσαρία πολύ κοντά στο ξενοδοχείο, αλλά πριν λίγες μέρες συνελήφθη επειδή άφησε τα ανήλικα παιδιά της χωρίς επίβλεψη όσο εκείνη εργαζόταν. 

Το θέμα της νεαρής μαμάς που από τη μία έπρεπε να είναι με τις κόρες της, αλλά από την άλλη έπρεπε να εργαστεί για να τις ζήσει, τράβηξε το ενδιαφέρον πολλών Αμερικανών που έσπευσαν να την βοηθήσουν. 

Το ενδεχόμενο να δικαστεί και να μπει φυλακή έφερε αντιδράσεις, ενώ πολλοί εθελοντές συγκέντρωσαν χρήματα ώστε η γυναίκα να μπορεί να είναι με τις κόρες της χωρίς να τις αφήνει για να δουλέψει. Η ευαισθητοποίηση του κόσμου ήταν τόσο μεγάλη που, μέσα σε δύο μέρες, συγκεντρώθηκε το ποσό των 62,500 δολαρίων. 

Πηγή: thehill.com

v