Παιδί προσχολικής ηλικίας βρήκε τραγικό θάνατο μέσα στο πλυντήριο ρούχων

Παιδί προσχολικής ηλικίας βρήκε τραγικό θάνατο μέσα στο πλυντήριο ρούχων

Το 2019, ένα τρίχρονο αγόρι είχε χάσει τη ζωή του στις ΗΠΑ, επειδή έκανε το λάθος να κρυφτεί μέσα στο πλυντήριο ρούχων. Το αγοράκι έπαιζε με τον αδερφό του, μπήκε στο πλυντήριο και πέθανε από ασφυξία όταν έκλεισε η πόρτα. Δύο χρόνια μετά, έρχεται στο φως της δημοσιότητας ένα ακόμα τραγικό γεγονός, αυτή τη φορά στη Νέα Ζηλανδία, με θύμα ένα παιδί προσχολικής ηλικίας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του nzherald, το παιδάκι μπήκε μέσα στο πλυντήριο όπου και παγιδεύτηκε. Οι γονείς του δεν το πήραν χαμπάρι και έβαλαν μπροστά το πλυντήριο. 

Η αστυνομία κάνει έρευνες για τις περιστάσεις του θανάτου και έχει ενημερωθεί ο ιατροδικαστής.

Οι κάτοικοι της περιοχής είναι συγκλονισμένοι από το περιστατικό, ενώ οι τοπικοί παράγοντες έστειλαν τα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια καθώς και μηνύματα συμπαράστασης. Ο θάνατος του παιδιού δεν αντιμετωπίζεται ως εγκληματική ενέργεια, ούτε και οι γονείς του ως ύποπτοι από την αστυνομία. 

Αξίζει να σημειωθεί σε αυτό το σημείο πως στην Αμερική, από το 2014 και μετά, έχουν καταγραφεί 3.000 παιδιά, κάτω των 5 ετών, που έχουν πάει στο νοσοκομείο τραυματισμένα από πλυντήρια ρούχων.

Πηγή: nzherald.co.nz

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v