Γονείς έφτιαξαν ένα τεράστιο κρεβάτι για να κοιμούνται με τα 5 παιδιά τους

Γονείς έφτιαξαν ένα τεράστιο κρεβάτι για να κοιμούνται με τα 5 παιδιά τους

Πόσα βράδια που τρυπώνουν τα παιδιά μας στο διπλό κρεβάτι δεν έχουμε ευχηθεί να ήταν μεγαλύτερο ώστε να χωράει όλη την οικογένεια; Αυτό ακριβώς ευχόταν και το παρακάτω ζευγάρι, μέχρι που έκανε την ευχή του πραγματικότητα!

Η Amanda Scott, κοινοποίησε την περασμένη εβδομάδα ένα βίντεο στα social media το τεράστιο κρεβάτι που έφτιαξε ο σύζυγός της με τα χέρια του. Το κρεβάτι, το οποίο είναι πραγματικά πολύ μεγάλο, φαίνεται άνετο και πολυτελές. 

Ωστόσο, όταν η μαμά αποκάλυψε πως ο λόγος που φτιάχτηκε το τεράστιο κρεβάτι είναι για να «φιλοξενεί» και τα πέντε παιδιά τους, και πως το ονομάζουν «οικογενειακό κρεβάτι», τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση πήραν φωτιά!

Κάποιοι έδωσαν συγχαρητήρια στο νεαρό ζευγάρι για την πρωτοβουλία του, ενώ κάποιοι άλλοι σχολίασαν αρνητικά το ότι κοιμούνται μαζί με τα παιδιά τους. 

Ό,τι κι αν λένε οι πολέμιοι της συγκοίμησης, όμως, το ζευγάρι μοιάζει να απολαμβάνει το οικογενειακό τους κρεβάτι το οποίο είναι διπλάσιο από τα συνηθισμένα διπλά κρεβάτια που έχουμε οι περισσότεροι στα σπίτια μας. Μάλιστα, ο μπαμπάς - δημιουργός του τεράστιου  κρεβατιού είπε πως, όταν τα παιδιά κοιμούνται στο κρεβάτι τους, εκείνος με τη γυναίκα του έχουν άπλετο χώρο να απολαύσουν τον ύπνο τους και να ξεκουραστούν!

Πηγή: cafemom.com

v