Περίμενε παιδί μέσω παρένθετης μητέρας, έμεινε έγκυος και τώρα είναι μαμά 2 αγοριών

Περίμενε παιδί μέσω παρένθετης μητέρας, έμεινε έγκυος και τώρα είναι μαμά 2 αγοριών

H οικογένεια που είχαν φανταστεί ο Freddie και η Chelsea Freeman περιλαμβάνει πολλά παιδιά να παίζουν μαζί και να βοηθούν το ένα το άλλο. Ποτέ, όμως, δεν περίμεναν πώς πώς θα έφταναν στο σημείο που βρίσκονται τώρα, με τον 4χρονο Charlie και τους δύο αδελφούς του...

Μετά τον γιο τους Charlie το ζευγάρι ενώ προσπαθούσε δεν μπορούσε να συλλάβει δεύτερο παιδί. Οι Freeman μίλησαν με γιατρούς και εξέτασαν διαφορετικούς τρόπους γονιμότητας. Έτσι, λοιπόν, αποφάσισαν να προσπαθήσουν μέσω μιας παρένθετης μητέρας.

Ωστόσο, μια απίστευτη έκπληξη περίμενε όλη την οικογένεια: η Chelsea έμεινε επίσης έγκυος σχεδόν ταυτόχρονα. Και κάπως έτσι γεννήθηκαν οι γιοι της που έχουν διαφορά μόνο 2 μήνες ο ένας από τον άλλον και πραγματικά, μοιάζουν με δίδυμους!

Τα μωρά είναι καλά στην υγεία τους, το ίδιο και η μαμά τους μόνο που εκείνη και ο μπαμπάς τους στερούνται ύπνου!

«Κάθε ταξίδι εγκυμοσύνης είναι λίγο διαφορετικό για όλους και ευχαριστούμε την παρένθετη μητέρα», δήλωσε ο Freddie, «Νομίζω ότι είναι μια καταπληκτική ιστορία» συνέχισε.

Η Chelsea είπε: «Ήταν πάντα το όνειρό μου να έχω τρία παιδιά μέχρι τα 30 μου. Όταν ήρθε τα 29α γενέθλιά μου και ακόμα δεν ήμουν έγκυος, απογοητεύτηκα. Νομίζω ότι η ιστορία μας είναι μοναδική. Τα παιδιά - ανεξάρτητα από τον τρόπο που έρχονται - είναι πραγματικά μια ευλογία για οποιαδήποτε οικογένεια.»

Ας ευχηθούμε σ' αυτή την 5μελή οικογένεια ό,τι καλύτερο!

Πηγή: espn.com

v