Μαθήτρια πήρε αποβολή λόγω ντυσίματος και ο μπαμπάς της έγινε έξαλλος με το σχολείο

Μαθήτρια πήρε αποβολή λόγω ντυσίματος και ο μπαμπάς της έγινε έξαλλος με το σχολείο

Οι κανονισμοί του εκάστοτε σχολείου είναι συγκεκριμένοι και, κάποιες φορές αυστηροί! Συνήθως, μάλιστα, αφορούν την εμφάνιση των μικρών μαθητών οι οποίοι πρέπει να είναι περιποιημένοι, καθαροί και… ευπρεπείς!

Ωστόσο, μία 17χρονη μαθήτρια από τον Καναδά, σύμφωνα πάντα με το σχολείο της, δεν… σεβάστηκε τους κανονισμούς και η εμφάνισή της στάθηκε η αιτία για να πάρει αποβολή. 

Το κορίτσι επέστρεψε σπίτι κλαίγοντας, λέγοντας στον πατέρα της ότι την έδιωξαν απ’ το λύκειο επειδή το ντύσιμό της «θα μπορούσε να κάνει έναν νεαρό καθηγητή να αισθανθεί άβολα».

Ο μπαμπάς της νεαρής μαθήτριας, όμως, δεν είχε την ίδια άποψη. Μάλιστα, ανέβασε στα social media την φωτογραφία της κόρης του με τα ρούχα που φορούσε εκείνη την ημέρα, δηλώνοντας έξαλλος με την αποβολή της. Το κορίτσι, φορούσε ένα λευκό μακρυμάνικο ζιβάγκο και ένα μαύρο φόρεμα μέχρι το γόνατο και η ανάρτησή του έγινε πολύ γρήγορα Viral.



«Συνήθως φοράει παντελόνια και φούτερ στο σχολείο. Όμως, επειδή είχε ένα ατύχημα στο snowboard πριν λίγο καιρό και έμεινε στο κρεβάτι, ήθελε να φορέσει κάτι διαφορετικό όταν συνήλθε. Έτσι, έβαλε αυτό το φόρεμα και το σχολείο της την απέβαλε» λέει ο πατέρας του κοριτσιού.

Μάλιστα,  μίλησε και με τη Διεύθυνση του σχολείου και του είπαν ότι «απαγορεύεται οι μαθητές να φορούν ο,τιδήποτε μπορεί να αποσπάσει τους καθηγητές ή τους συμμαθητές τους».

 Το σχολείο έχει δεχτεί αρκετές επικρίσεις έκτοτε, αλλά το 17χρονο κορίτσι δεν έχει επιστρέψει ακόμα στα μαθήματά της. 

Πηγή: Daily Star

v