85χρονος παντρεύτηκε την 91χρονη αγαπημένη του μετά από 26 χρόνια σχέσης

85χρονος παντρεύτηκε την 91χρονη αγαπημένη του μετά από 26 χρόνια σχέσης

Μερικές ιστορίες αγάπης ξεπερνούν κάθε φαντασία και μας αποδεικνύουν πως ο αληθινός έρωτας δεν κοιτά ούτε χρόνια, ούτε δυσκολίες! Η ιστορία αυτού του αξιαγάπητου ζευγαριού, κέρδισε τις εντυπώσεις αλλά και την… καρδιά μας!

Ένας 85χρονος παντρεύτηκε την 91 ετών αγαπημένη του στον οίκο ευγηρίας που βρίσκονται μαζί, μετά από 26 χρόνια σχέσης. Το ευτυχισμένο ζευγάρι ανέβαλε τον γάμο του λόγω της πανδημίας αλλά, όταν η υγεία του 85χρονου άρχισε να κλονίζεται σοβαρά, οι γιατροί τον συμβούλεψαν να επισπεύσει την τελετή. 

Τελικά, το ζεύγος παντρεύτηκε την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου στον οίκο ευγηρίας που τους φιλοξενεί. Την τελετή παρακολούθησαν μέσω skype η κόρη και η εγγονή του γαμπρού και η κόρη της νύφης, ενώ η νύφη δήλωσε ευτυχισμένη που είχαν τόσους πολλούς καλεσμένους (έστω κι από μακριά) στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής τους. 

Ο Peter, που γνώρισε και ερωτεύτηκε την αγαπημένη του πριν από 26 χρόνια, αμέσως μετά το διαζύγιό του, λέει: «Τι άλλο να πω από το ότι την αγαπώ; Είναι η γυναίκα της ζωής μου και ήθελα να την δω νυφούλα στο πλάι μου». 

Όσο για την νύφη, δήλωσε απλά ευτυχισμένη που παντρεύτηκε τον αγαπημένο της: «Σχεδιάζουμε τον γάμο μας εδώ και καιρό. Ο Peter μου έκανε πρόταση πριν 25 χρόνια, αλλά του είπα πως δεν υπάρχει λόγος να βιαζόμαστε μέχρι που, πρόσφατα, φοβηθήκαμε πως δεν θα καταφέρουμε ποτέ να παντρευτούμε! Ευτυχώς, οι άνθρωποι που δουλεύουν στον οίκο ευγηρίας έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να γίνει το όνειρό μας πραγματικότητα. ‘Έστω και τώρα.»

Πηγή: metro.co.uk

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v