Μαμά αποκτά τα παιχνίδια που ονειρευόταν μικρή (χρειάστηκαν 13 χρόνια και 1000 ευρώ)

Μαμά αποκτά τα παιχνίδια που ονειρευόταν μικρή (χρειάστηκαν 13 χρόνια και 1000 ευρώ)

Μπορεί η 41χρονη Φιόνα Μπαρνς να είναι πλέον μαμά δύο υπέροχων παιδιών, όμως δεν εγκατέλειψε ποτέ το παιδικό της όνειρο που ήταν... να αποκτήσει μια μέρα όλα τα παιχνίδια που λαχταρούσε.

Κάπως έτσι βρέθηκε να έχει στη συλλογή της όλα τα «Μικρά μου Πόνυ», τα «Care Bears», τις κούκλες «Σίντι» και όλων των ειδών τα παιχνίδια που «ζαχάρωνε» στα παιχνιδάδικα και τις διαφημίσεις όταν ήταν παιδί.

Το μεγάλο «χτύπημα» για τη Φιόνα ήταν όταν η μαμά της πούλησε όλα τα παιχνίδια που είχε καταφέρει να μαζέψει, μόλις έγινε 18. «Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη», λέει, «σκέφτηκα ότι θέλω πίσω τη συλλογή με τα παλιά μου παιχνίδια για να τη δείξω στην κόρη μου – ξεκίνησα με αυτά και το πράγμα ξέφυγε απ’ τον έλεγχο». «Λίγο λίγο», συνεχίζει, «μάζεψα όχι μόνο τα παιχνίδια που είχα, αλλά και όλα όσα επιθυμούσα».

Για να τα μαζέψει, βέβαια, της πήρε γύρω στα 13 χρόνια και το κόστος ξεπέρασε τις 1000 λίρες Αγγλίας (1150 ευρώ περίπου). Το καλό ήταν ότι τα βρήκε όλα από δεύτερο χέρι κι έτσι της βγήκε φθηνότερα συνολικά. Κι επειδή δεν είχε χώρο στο δικό της σπίτι, τα αποθήκευσε – που αλλού; – στο πατρικό της, υπό την προστασία της μαμάς της. 

«Μου αρέσει πολύ όλο αυτό», συμπληρώνει η Φιόνα, «επειδή με ταξιδεύει πίσω στα παιδικά μου χρόνια, που καθόμουν κάθε Χριστούγεννα και ονειρευόμουν να έχω όλα τα παιχνίδια που έβλεπα γύρω μου.»

Πηγή: thesun.co.uk

v