Οι γιατροί τους είπαν πως δεν μπορούν να κάνουν παιδιά,  αλλά σήμερα έχουν 10!

Οι γιατροί τους είπαν πως δεν μπορούν να κάνουν παιδιά,  αλλά σήμερα έχουν 10!

Οι μεγάλες οικογένειες, είναι αξιέπαινες και αξιοζήλευτες. Γι΄αυτό και όταν συναντάμε γονείς με παραπάνω από δύο ή τρία παιδιά, θαυμάζουμε το κουράγιο και την αφοσίωσή τους. Πόσο μάλλον όταν βλέπουμε οικογένειες με δέκα παιδιά, και ειδικά όταν πρόκειται για γονείς όπως η Emma και ο Spencer που οι γιατροί τους είχαν πει ότι δεν μπορούν να τεκνοποιήσουν...

Όταν το ζευγάρι γνωρίστηκε και ερωτεύτηκε, δεν φανταζόταν ούτε για μια στιγμή πως θα κατέληγαν πολλά χρόνια αργότερα με μια μεγάλη οικογένεια. Όταν αποφάσισαν να παντρευτούν, ήξεραν πως δεν θα κάνουν παιδιά μια και οι γιατροί τους είχαν αποκλείσει αυτό το ενδεχόμενο. 

Ωστόσο, 2 μέρες πριν τον γάμο τους, η Emma ένιωσε μια μικρή αδιαθεσία και επισκέφθηκαν την κλινική της περιοχής τους. Εκεί, ο γιατρός της αποκάλυψε ότι ήταν δύο μηνών έγκυος. 

Ο πρωτότοκός τους, που σήμερα είναι 20 χρονών, δεν ήταν μοναδικό παιδί που έκαναν. Ακολουθούν άλλα εννέατα τα οποία, όπως εξομολογείται ο ευτυχής μπαμπάς, δεν τα είχαν προγραμματίσει. Απλώς προέκυψαν…

«Δεν είχαμε σχεδιάσει να κάνουμε μεγάλη οικογένεια» παραδέχεται η Emma. «Μετά την ανακοίνωση των γιατρών, νιώθαμε τυχεροί που μπορέσαμε να κάνουμε έστω και ένα. Στη συνέχεια, όλα συνέβησαν πολύ φυσιολογικά, σαν να ήταν γραφτό μας να αποκτήσουμε μια τόσο μεγάλη και υπέροχη οικογένεια». 

Η ευτυχισμένη οικογένεια ζει σε ένα σπίτι με 5 κρεβατοκάμαρες και, όταν βγαίνουν βόλτα όλοι μαζί, ντύνονται με παρόμοια ρούχα. Βέβαια, οι κοινές τους εμφανίσεις σε κοινωνικές εκδηλώσεις δεν είναι πολύ συχνές αφού σπάνια τους καλούν όλους μαζί. Αυτό όμως δεν τους στεναχωρεί. Εξάλλου, έχουν ο ένας τον άλλον.

Όσο για το πώς τα βγάζουν πέρα, το μυστικό βρίσκεται στην καλή συνεργασία: «Τα μεγαλύτερα παιδιά με βοηθούν πολύ με τα μικρότερα. Γενικά στην οικογένειά μας επικρατεί ομαδικό πνεύμα - έτσι, τα καταφέρνουμε πάντα χωρίς να νιώθει κανείς πιεσμένος.»

Πηγή: mirror.gr

v