Μπαμπάς έγραψε 2 παιδικά βιβλία για τον 3χρονο γιο του λίγο πριν πεθάνει

Μπαμπάς έγραψε 2 παιδικά βιβλία για τον 3χρονο γιο του λίγο πριν πεθάνει

Ο Aria Nikjooy, ένας 30χρονος παιδίατρος από το Μάντσεστερ, έφυγε πρόσφατα από τη ζωή από μία σπάνια μορφή καρκίνου του εγκεφάλου. Ωστόσο, πριν «αποχωρήσει» για πάντα, άφησε στο γιο του δύο ανεκτίμητα δώρα που θα τον συντροφεύουν για όλη την υπόλοιπη ζωή του: δύο παιδικά βιβλία που έγραψε ο ίδιος για να μπορεί, έστω κι έτσι, να βρίσκεται κοντά στον μικρό του Eliyas.

Ο μπαμπάς ήταν μόλις 27 ετών όταν διαγνώστηκε με κακοήθη όγκο στον εγκέφαλο τον Νοέμβριο του 2018. Παρά το γεγονός ότι ο όγκος αφαιρέθηκε, ο καρκίνος επέστρεψε αρκετές φορές πριν εξαπλωθεί τελικά στη σπονδυλική του στήλη.

Το 2019, ενώ βρισκόταν σε χημειοθεραπεία, έγραψε ένα παιδικό βιβλίο για τον μικρό του γιο που, τότε, ήταν μόλις 2 ετών. Ο στόχος του ήταν να το δημοσιεύσει πριν φύγει από τη ζωή προκειμένου να μπορέσει να το διαβάσει δυνατά, έχοντας στην αγκαλιά του τον μικρό του Eliyas.

Η ευχή του πραγματοποιήθηκε και τον Σεπτέμβρη του ίδιου χρόνου δημοσιεύθηκε το πρώτο του βιβλίο το οποίο μιλάει για την αξία της οικογένειας, ενώ προσπαθεί να του εξηγήσει την ασθένεια που τον πήρε μακριά.

Αυτό όμως δεν ήταν το μόνο βιβλίο που έγραψε ο μπαμπας του Eliyas. Ακολούθησε ένα ακόμα, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα, αφού ο συγγραφέας του έχει φύγει από τη ζωή. Ένα βιβλίο που θα είναι μια τελευταία έκπληξη για το τρίχρονο πλέον αγοράκι από τον μπαμπά του. 

Η 33χρονη σύζυγός του, Νaomi, δηλώνει περήφανη για τον άντρα της: «Πολλοί άνθρωποι ονειρεύονται να γράψουν ένα βιβλίο αλλά δεν το κάνουν ποτέ. Ο άντρας μου τα κατάφερε, και μάλιστα σε μία πολύ δύσκολη στιγμή της ζωής του. Ακόμα και λίγο πριν πεθάνει, συνέχιζε να γράφει το βιβλίο για τον γιο μας. » λέει συγκινημένη η Naomi και συνεχίζει:

«Πρόκειται για ένα υπέροχο βιβλίο! Μόλις το διάβασα, έκλαψα από συγκίνηση. Ωστόσο, θα είναι περίεργο να το διαβάσει ο γιος μας χωρίς να είναι παρόν και ο μπαμπάς του. Μας λείπει πολύ.»

Η Νaomi ελπίζει πως  τα βιβλία του άντρα της θα δώσουν κουράγιο και σε άλλες οικογένειες που χάνουν αγαπημένους τους ανθρώπους από καρκίνο, ενώ θα τα δωρίσει και σε 4 οργανισμούς που ασχολούνται με την συγκεκριμένη πάθηση ώστε να βοηθούν τους ασθενείς τους.

Πηγή: metro.co.uk

v