3 αγόρια βρήκαν 2χρονο κοριτσάκι που είχε χαθεί και έγιναν οι ήρωές της

3 αγόρια βρήκαν 2χρονο κοριτσάκι που είχε χαθεί και έγιναν οι ήρωές της

Τρία αδέλφια, τρία νεαρά αγόρια, φαίνεται πως ανακηρύχθηκαν οι ήρωες της περιοχή τους, αφού βοήθησαν να βρεθεί ένα 2χρονο κοριτσάκι που «το έσκασε» από το σπίτι της και αναστάτωσε όχι μόνο τους γονείς της, αλλά ολόκληρη τη γειτονιά!

Η μικρούλα, η οποία γίνεται 2 ετών την επόμενη εβδομάδα, έπαιζε στην αυλή του σπιτιού της όπως κάθε Κυριακή ενώ η μαμά της έκανε δουλειές. Ωστόσο την «έχασε από τα μάτια της» για πέντε λεπτά, και το κοριτσάκι εξαφανίστηκε. 

«Κοίταξα στην αυλή και δεν την είδα πουθενά. Ήξερα ότι δεν έχει μπει στο σπίτι. Πάγωσε το αίμα μου!» λέει η μαμά του κοριτσιού. 

Αμέσως, άρχισαν όλοι να την ψάχνουν. Οι γείτονες, η αστυνομία και οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής. «Δεν υπήρχε κανένα σημάδι! Όλα έδειχναν πως είχε πάει μακριά. Φωνάζαμε το όνομά της, αλλά τίποτα» θυμάται η μητέρα της. 

Έπειτα, εμφανίστηκαν τρία αδέλφια που όταν έμαθαν τί συνέβη, άρχισαν να ψάχνουν κι εκείνα το 2χρονο κοριτσάκι. «Ψάξαμε παντού! Μετά από μισή ώρα, ακούσαμε ένα παιδικό κλάμα, αλλά και πάλι δεν μπορούσαμε να τη βρούμε… Τελικά, την εντοπίσαμε μπροστά από ένα παλιό σπίτι να κλαίει».

Τα 3 αγόρια που ήξεραν την μικρή και την οικογένειά της από την γειτονιά την παρηγόρησαν και ειδοποίησαν τους δικούς της. Η ανακούφιση όλων, έπειτα από δύο ολόκληρες ώρες που το παιδί αγνοούταν, ήταν μεγάλη. Μάλιστα, το ίδιο απόγευμα, τα αδέλφια την επισκέφθηκαν στο σπίτι της για να επιβεβαιώσουν πως είναι καλά. 

«Είναι τα πιο ώριμα, πιο γενναιόδωρα και πιο ψύχραιμα νέα αγόρια που έχω γνωρίσει! Εγώ και η γυναίκα μου δεν ξέρουμε πώς να τους ευχαριστήσουμε! Τα πράγματα θα μπορούσαν να έχουν πάρει πολύ άσχημη τροπή… Τους χρωστάμε τα πάντα!» είπε ο ευγνώμων μπαμπάς της μικρούλας.

Πηγή: nzherald.co.nz

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v