Μπαμπάς βάζει το αγοράκι του να οδηγήσει μηχανή χωρίς κράνος σε μεγάλη ταχύτητα

Μπαμπάς βάζει το αγοράκι του να οδηγήσει μηχανή χωρίς κράνος σε μεγάλη ταχύτητα

Πολλές φορές, ανυπομονούμε να δείξουμε στα παιδιά ολόκληρο τον κόσμο! Να τους μεταλαμπαδεύσουμε τις γνώσεις μας και να μοιραστούμε μαζί τους τα ενδιαφέροντα και τα χόμπι μας. Ωστόσο, πρέπει να γνωρίζουμε πως όλα έχουν τον χρόνο τους και πως αυτό που προέχει είναι η ασφάλειά τους.

Ένας μπαμπάς από την Ιταλία, φαίνεται πως αψήφησε αυτούς τους βασικούς κανόνες και, χωρίς να το πολυσκεφτεί, έβαλε το ανήλικο παιδί του σε κίνδυνο. 

Από τη λαχτάρα του να μάθει στον γιο του να οδηγεί, τον ανεβάζει στη μηχανή του χωρίς κράνος και του αφήνει τον πλήρη έλεγχο της μοτοσυκλέτας μεγάλου κυβισμού ενώ δεν διστάζει να πατήσει το γκάζι αναπτύσσοντας υψηλές ταχύτητες σε κεντρικό δρόμο. Μάλιστα, όσο ο μικρός οδηγεί, ο μπαμπάς απολαμβάνει το… τσιγάρο του!

Περήφανος για τις αποδόσεις του γιου του τραβάει τη βόλτα τους σε βίντεο και την ανεβάζει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Tik Tok. 

Ωστόσο, οι αντιδράσεις δεν ήταν αυτές που περίμενε, αφού πολλοί τον κατηγορούν για ασυνειδησία και ανευθυνότητα. Οι χρήστες του συγκεκριμένου μέσου κοινωνικής δικτύωσης τον κατηγόρησαν ότι έθεσε τη ζωή και τη σωματική ακεραιότητα του μικρού σε κίνδυνο. 

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: thestival.gr

v