Γυναίκα αποκτά όλα τα «Μικρό μου Πόνυ» που ονειρευόταν από παιδί!

Γυναίκα αποκτά όλα τα «Μικρό μου Πόνυ» που ονειρευόταν από παιδί!

Όλοι, όταν ήμασταν παιδιά, είχαμε αδυναμία σε κάποια συγκεκριμένα παιχνίδια και τα θέλαμε… όλα! Η Sophie, αγαπούσε πολύ τα περιβόητα κουκλάκια «μικρό μου πόνυ» που, μεταξύ μας, είχαν κλέψει την καρδιά πολλών κοριτσιών εκείνη την εποχή.

Η διαφορά της Sophie είναι πως το απωθημένο της με τα χαριτωμένα πόνυ δεν της έφυγε μεγαλώνοντας. Αντίθετα, όσο περνούσαν τα χρόνια, κατέβαλλε φιλότιμες προσπάθειες μέχρι να τα αποκτήσει… όλα!

Συγκεκριμένα, χρειάστηκαν 30.000 δολάρια και 13 χρόνια για να φτιάξει την υπέροχη συλλογή της που αποτελείται από 4.500 «μικρά πόνυ».

Η 37χρονη γυναίκα, αγόραζε τα χαριτωμένα κουκλάκια διαδικτυακά, από μαγαζιά με μεταχειρισμένα παιχνίδια ή από παλιούς συλλέκτες, ενώ το αγαπημένο της πόνυ είναι η Diamond Dreams που το έχει από παιδί.



Η συλλογή της είναι τόσο μεγάλη που της έχει «αφιερώσει» ένα ολόκληρο δωμάτιο στο σπίτι της, το οποίο ονομάζει «το δωμάτιο των πόνυ». Στο συγκεκριμένο δωμάτιο, εκτός από τα αγαπημένα της παιχνίδια έχει και αυτοκόλλητα ή άλλα αναμνηστικά με σχετικά με το «μικρό μου πόνυ». 

Η Sophie, ενθουσιασμένη με τη συλλογή της, είπε: «Είναι σχεδόν μαγικό! Δεν γίνεται να περπατάς σ’ αυτό το δωμάτιο και να νιώθεις λυπημένος. Για μένα, είναι σαν να βρήκα χρυσό στο τέλος του ουράνιου τόξου… Τόσο πολύτιμο μου είναι αυτό το δωμάτιο!».

Πηγή: metro.co.uk

v