Ζευγάρι παντρεύτηκε κρατώντας την κορούλα του αγκαλιά

Ζευγάρι παντρεύτηκε κρατώντας την κορούλα του αγκαλιά

Είναι πολύ πιθανό τα παιδιά σας, βλέποντας τις φωτογραφίες του γάμου σας, να εύχονται να ήταν παρόντα σ’ αυτή την τόσο σημαντική στιγμή σας.

Μια ευχή που για την μικρούλα της ιστορίας μας έγινε πραγματικότητα, αφού ήταν καλεσμένη στον γάμο των γονιών της. Ωστόσο, όταν ο μπαμπάς της και η μαμά της η Sara στέκονταν μπροστά στον παπά για να ενώσουν για πάντα τις ζωές τους, η μικρή ένιωσε παραμελειμένη…

Η Sara ανέβασε στα social media τον γάμο της, στον οποίο κανονικά θα έπρεπε να πρωταγωνιστούν η νύφη κι ο γαμπρός. Ωστόσο έκλεψε την παράσταση η κορούλα τους η οποία, κατά τη διάρκεια του μυστηρίου, προσπάθησε να κερδίσει την προσοχή της μαμά της. 

Το κοριτσάκι ξάπλωσε μπρούμυτα στη μέση της εκκλησίας κοιτώντας παρακλητικά τη μαμά της ελπίζοντας πως θα την πάρει αγκαλιά. H Μικρούλα κέρδισε αρχικά την προσοχή των προσκεκλημένων οι οποίοι γελούσαν σχολιάζοντας την στάση της, ενώ πολύ γρήγορα ανταποκρίθηκε και η μαμά της.

Το μυστήριο συνεχίστηκε κανονικά ενώ το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης, κρατώντας στην αγκαλιά του την κορούλα του. 

Πηγή: cityspidey.com

v